Bugün Kaç Saat Uyudunuz? 💤

Dün bu vakitlerde bilmem kaçıncı rüyadaydım.
Rekor erken uyuma oldu ve total 10-11 saat uyuma oldu.
Aşırı Yorgun düşüyorum bu ara. Çocuklar son günlerde çıldırmış, herkes tatil kafasında :A

Dün bu vakitlerde bilmem kaçıncı rüyadaydım.
Rekor erken uyuma oldu ve total 10-11 saat uyuma oldu.
Aşırı Yorgun düşüyorum bu ara. Çocuklar son günlerde çıldırmış, herkes tatil kafasında :A
Yurt dışında ben de öyle uyudum, kuzey ülkeleri soğuk olduğu için güzel uyunuyor :A Ankara çok sıcak :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Yurt dışında ben de öyle uyudum, kuzey ülkeleri soğuk olduğu için güzel uyunuyor :A Ankara çok sıcak :A
Battaniye artı yorgan ile uyuyorum :A bizde dışarı sıcak olsada evin serinliği etkilenmiyor :A
İnşallah diğer ay çarşaf ile uyuma şerefine erişeceğim Ankara’da :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Battaniye artı yorgan ile uyuyorum :A bizde dışarı sıcak olsada evin serinliği etkilenmiyor :A
Soğukta uyumak gibisi yoktur, yurt dışı o açıdan harikaydı :A Şanslısın :A Ben 1 saattir cam açtım sıcaktan :A Evin konumu da önemli tabii

Diğer ay çarşafa geçersin evet, İsveç’teki kadar rahat uyku olmaz :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Soğukta uyumak gibisi yoktur, yurt dışı o açıdan harikaydı :A Şanslısın :A Ben 1 saattir cam açtım sıcaktan :A Evin konumu da önemli tabii

Diğer ay çarşafa geçersin evet, İsveç’teki kadar rahat uyku olmaz :A
Bünye ortalama 6 saat uykuya alışkın. O kadar uyusam yeterli ama Ankara sıcağını iyi bilirim. Oturduğumuz yerde söyleniyoruz :A
Bizim ev iyi, bir yanı sabah bir yanı akşam güneşi alıyor, saatine göre oda değiştirdiğim oluyor :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Vay be, çarşafı bile üstümüze atamayacak kadar çok fena kavurucu sıcaklarla karşılaştık bu sene :A @Bully
Şimdi yine battaniye yorgan :A geceleri soğuk üşüyoruz. Sabah daha sıcak.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
Vay be, çarşafı bile üstümüze atamayacak kadar çok fena kavurucu sıcaklarla karşılaştık bu sene :A @Bully
Aynen, Ankara’da aşırı sıcak günler oldu :A Ben uyurken bile bütün kapıyı pencereyi açıyorum ki cereyan yapsın :A Bu aralar biraz daha iyi ama hava, kavurucu sıcaklar gitti gibi gibi. Tabii belli olmaz, Ankara dengesiz malum.

Vay be, yazın battaniye yorgan demek, İsveç farkı :A Ben de öyle uyuyabilmeyi çok isterdim, sıcak havada uyuyabilmek için neler deniyorsun :A İkliminiz çok güzel, sabah sıcak, akşam soğuk. Mis valla :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam

Aynen, Ankara’da aşırı sıcak günler oldu :A Ben uyurken bile bütün kapıyı pencereyi açıyorum ki cereyan yapsın :A Bu aralar biraz daha iyi ama hava, kavurucu sıcaklar gitti gibi gibi. Tabii belli olmaz, Ankara dengesiz malum.

Vay be, yazın battaniye yorgan demek, İsveç farkı :A Ben de öyle uyuyabilmeyi çok isterdim, sıcak havada uyuyabilmek için neler deniyorsun :A İkliminiz çok güzel, sabah sıcak, akşam soğuk. Mis valla :A
Çılgın iklim Mosi :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Bully
9 saat uyumuşumdur, bayadır böyle çok olmamıştı