Show TV'den Yeni Sezon Bombası! "Veliaht" Dizisi Geliyor!

Akın Akınözü'nün daha önce hiçbir projesini izlemedim. Oyunculuğu hakkında bir fikrim yok ancak kadrodaki diğer isimler sevdiğim oyuncular. Müzikler de Toygar Işıklı'nın olunca tanıtımlara göre ilk bölümüne şans verebilirim ben de.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
İsim başka yazıyor ama ekip, çekim, tanıtım, isim, oyuncular, kanal falan full paket tek sezonluk hazırlanıp belki uzar diye yayınlanan Ay Yapım dizisi bu nerede görsem tanırım. :D

Akın'ın yanında Gökberk hiçbir şey. :A

Buna hiç bir şey demekmiiiiii
gokberkyildirim_20250529_share_3643346941610625943_1_3643346935713557440.jpg

------

Ben mesajı xemrexxx yazdı sanıp cevaplamışım :A meğer @12.Adam yazmış :A

@Angelica canım okudum yazılarını. Hallettim o kısmı 👍
Tşk ederim canım 😉

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: serhatt and Dosi
Diziyi sanırım Çukur ekibi çekiyor.Bir dizi bir kere olduysa devamını getirmek mantıksız geliyor bana kadro bile aynı bazı noktalarda.Nedense tutmayacakmış gibi bir his var içimde Show TV yine Kızılcık Şerbeti'ne kalacak bence.

Ben mesajı xemrexxx yazdı sanıp cevaplamışım :A meğer @12.Adam yazmış :A

@Angelica canım okudum yazılarını. Hallettim o kısmı 👍
Saol cezadan yırttım yalnız içinde hiçbir argo barındırmayan ve @Bully e yazdığım şey neden edit edildi eğer bully rahatsız olup şikayet ettiyse anlarım.

Son düzenleme:
  • Güldürdün
  • İlginç
Reactions: xdragxx and Dosi
Saol cezadan yırttım yalnız içinde hiçbir argo barındırmayan ve @Bully e yazdığım şey neden edit edildi eğer bully rahatsız olup şikayet anlarım.
Ne cezası :A raporluk bir durumda olmadı. Sen böyle yazınca insanlar kayırıldığını sanıyor :A @xdragxx
Yok Angelica rahatsızlık duydu, kendin için yazmış olsanda o üst üste belirttiği için bu şekilde edit daha doğru.

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: xdragxx and 12.Adam