İçim rahatladı teşekkür ederim.Final haberlerine %100 demiyorum ben hala. Kaynak sadece Candaş denen ünlü dostu adam da sezon finaline de final demiş olabilir çok yarım ağız diyor bekleyip görmek lazım.
Çok da rahatlamasın benim düşüncem buİçim rahatladı teşekkür ederim.
E: Yılmaz konuşma şöyle ya evrene negatif enerji yolluyorsun.Çok da rahatlamasın benim düşüncem bu![]()
Diziye bakamadım. Yüksek ihtimalle Ağustosta izlerim.Geçen hafta izlemeyeceğimi söylemiştim.
bu haftada çok yoğun bir hafta geçirdim. Dizi modum olmaz. Haftaya minik tatile denkleştirip bakarım belki![]()
Devamı gelmemiş yorumların?6 x 11
Beyin yakan ve oldukça komik bir bölümdü. Güzel emek verilmiş, puanım 9.
Geçmişe gidilen bölümlerdi, fazla ilgimi çekmediDevamı gelmemiş yorumların?
Bir kaç gün önce başlamıştım. Bugün tamamlarım artık.
Üst üste izlediğim için bölümler bende karıştı.Geçmişe gidilen bölümlerdi, fazla ilgimi çekmediEn çok hangi bölümleri beğendin?
![]()
Zevklerimiz aşağı yukarı ortak5. sezon kadar çok beğenmesemde güzel bir sezondu. Final olduğu için biraz buruk izledim. Son sezona göre ortalama bir kaç bölüm vardı.
Sezonun açılış bölümü çok güzeldi. Waffle
2,3 fena değildi. 4 güzeldi (Metin)
5 oldukça iyiydi. Kurutulmuş domates, cinsiyet partisi ve kaza sahneleri.
6. bölümünde beğendim. Ergen ile imtihan.
7. bölüm, otobüste vaka çözme Bölümü fena değildi.
8 ve 9 ve 10. bölüm ortalaman bölümlerdi.
11. Bölüm baya eğlenceliydi. Fake hesaplar date falan
12 ve 13 bir birinin devamı olan finali bölümüydü. Fena değildi o da.
Tüm ekibin eline sağlık.
İlk bölüm galiba en sevdiğim bölüm oldu. 5 ve 11 ilk üçte yer aldılar.
Sezonun geneline puanım 7.5-8
Ben hâlâ tamamlayamadım.Zevklerimiz aşağı yukarı ortakWaffle ve fake hesaplar senaryo olarak en iyileriydi ama ben 5 ve 6’ya daha çok güldüm
Bazı bölümlerde son sezon olduğunun ipuçları veriliyordu. Bu sezon yine de 10 üzerinden 8 alır bence. Güzel bölümler de vardı, durgun bölümler de ortalama bölümler de.
Bir daha Gibi’nin yeni bölümü olmayacak :/ Onun burukluğu da oldu dediğin gibi