Fikriye yerine Sadakat mi ölseydi? Bölüm boyunca erkek torun,erkek, erkek evlat diye diye net üç dört sahnesi var. Hemde bir kez söylemiyor. Bir kaç kez bu sahnelerde tekrarlıyor. Rahatsız oldum ve diziyi kapattım. @AlemdarDiziyi bugün ki bölüm itibariyle bırakma kararı almak üzereyim. (26. Bölüm)
Dizi son 2 haftadır aşırı rahatsız ediyorFikriye yerine Sadakat mi ölseydi? Bölüm boyunca erkek torun,erkek, erkek evlat diye diye net üç dört sahnesi var. Hemde bir kez söylemiyor. Bir kaç kez bu sahnelerde tekrarlıyor. Rahatsız oldum ve diziyi kapattım. @Alemdar
Sensin o ...Hudutsuz Sevda ile aynı kaderi yaşayacaklar.![]()
Önce yalılar, sonra konaklar. Hayalim...
Diziyi bugün ki bölüm itibariyle bırakma kararı almak üzereyim. (26. Bölüm)
27. Bölüm Tanıtımı
Dizi son 2 haftadır aşırı rahatsız ediyor
Okumak isteyen bir şekilde okuyor demek ki doğa ile seyran örnek almalıHudutsuz Sevda ile aynı kaderi yaşayacaklar.![]()
Utanırlar mı, sanmam.Okumak isteyen bir şekilde okuyor demek ki doğa ile seyran örnek almalı
Mükremin ablamın sen ve @serhatt tan daha çok şansı var
Mükremin ablamın sen ve @serhatt tan daha çok şansı var@Dosi @Angelica @ozmoturk @TenTen @Alemdar @Yakamoz-Asi @Bully @HollyDemon ☾☆ @Zeyno @Royal_Highness @12.Adam

Önce yalılar, sonra konaklar. Hayalim...
26. Bölüm 3. Tanıtımı
Diziyi bugün ki bölüm itibariyle bırakma kararı almak üzereyim. (26. Bölüm)
Dizi son 2 haftadır aşırı rahatsız ediyor
Hudutsuz Sevda ile aynı kaderi yaşayacaklar.![]()
Hiç dizi seyretmeyen Abim bu diziye başladı sevdi şimdi seyretmediği bölümlerini de seyrediyor
Yakışmışlar28. Bölüm Sezon Finali Fragmanı
Aaaa bunlar da fokunu çıkardılar, ıyyyy. .ss
bilmem gııı ünlü olmadandır bence 😱