'Uzak Şehir'de Ayrılık! Kadroya Sürpriz Konuk! | Kanal D

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,682
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
67ef8bdc7c2f3b2e95cfc990.jpg

Kanal D'nin AyNA Yapım imzalı sevilen dizisi 'Uzak Şehir' yeni bölümüyle ekrana geldi.

Yönetmen koltuğuna Ahmet Katıksız'ın oturduğu, başrollerinde Ozan Akbaba ile Sinem Ünsal'ın yer aldığı yapıma Özkan karakterine hayat veren Yunus Eski, senaryo gereği ölerek veda etti.

Öte yandan gelecek hafta sezon finali yapmaya hazırlanan dizinin yeni bölümünde 'Kayıp Prenses', 'Kardeşlerim' 'Tozluyaka' ve 'Elkızı' gibi yapımlarda izlediğimiz Çağla Şimşek konuk oyuncu olarak izleyici karşısına çıktı.

uzak-sehir-dizisinin-kadrosuna-cagla-simsek-dahil-oldu-cagla-simsek-kimdir-dv5j_cover.png

Uzak Şehir, yeni bölümleriyle her pazartesi 20.00'de Kanal D'de!

Gelen konuk oyuncu çok iyi ama dizide senaryo çok kötüymüş. Yarın da düşüş sürerse şaşırmam.

Çoğu kişi beğenmemiş. Yarın göreceğiz. :D
Bu akşamı beğenmemiş biri yok sosyal medyada :D ama bilirsin bu bölüm beğenildiyse ekmeğini haftaya yer :) Geçen hafta kötüydü o yüzden bende düşüş bekliyorum, ha neden yükseliş yaşar ? Geçen hafta çok düştü ya belki 15+ alır ama 16 alamaz.

Ben 16'yı sezon finalinde bekliyorum :)

Bu akşamı beğenmemiş biri yok sosyal medyada :D ama bilirsin bu bölüm beğenildiyse ekmeğini haftaya yer :) Geçen hafta kötüydü o yüzden bende düşüş bekliyorum, ha neden yükseliş yaşar ? Geçen hafta çok düştü ya belki 15+ alır ama 16 alamaz.

Kaya dışında beğenilecek bir tarafı yoktu bölümün ama sen bilirsin. :A

X'te çoğu kişi beğenmemiş yorumlar öyle. Sen de gözükmüyor mu? 😱

Yeni gelen kıza düştük/düştüm. Haşin şeyler yapacak. Kaya ölmez. İpek ile Kaya olsun. İpeğin gözler alev atıyor. İpek'ten Zerrin'e, "Sen şimdi naneyi yemedin mi" tarzı bir performans bekliyorum. 🚀🚀

Yeni gelen kıza düştük/düştüm. Haşin şeyler yapacak. Kaya ölmez. İpek ile Kaya olsun. İpeğin gözler alev atıyor. İpek'ten Zerrin'e, "Sen şimdi naneyi yemedin mi" tarzı bir performans bekliyorum. 🚀🚀
Ulan ne konuğu kızı as kadroya alın İPEK'ciyiz 😂

• Harika
Reactions: TenTen
Ulan ne konuğu kızı as kadroya alın İPEK'ciyiz 😂
Gelen oyuncunun bir sahne için geldiğini sanmıyorum. O yüzden Kaya ölmemiştir. Ama Nadimi bilmem. 😁 Tutki öldü (Kaya) İpek diziler tarihine geçer tek sahnelik konuk oyuncu olarak. 😂😂

• Güldürdün
Reactions: TenTen

Forum İstatistikleri

Konular
176,555
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy