Royal_Highness 5000'ler Kulübüne Hoş Geldin!

The_Erinch

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
39,502
Puanı
1,060
1748274379460.png

Forumun cessur yüreği,kimseye boğun eğmeyeni,bildiğini okuyanı,rakamları ve istatistikleri çok iyi takip edeni,kalemi güzel arkadaşımda 5000ler klübüne adım attı..

Üzerine 9 tane daha eklesede; oda artık bu özel seviyeye ulaşdı.

Kendisini tebrik ediyorum.

Kaliteli yorumların ve desteğin ile forumda var olmaya devam canım @Royal_Highness

Herşey gönlünce olsun.

1748274543810.png

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 135408

Forumun cessur yüreği,kimseye boğun eğmeyeni,bildiğini okuyanı,rakamları ve istatistikleri çok iyi takip edeni,kalemi güzel arkadaşımda 5000ler klübüne adım attı..

Üzerine 9 tane daha eklesede; oda artık bu özel seviyeye ulaşdı.

Kendisini tebrik ediyorum.

Kaliteli yorumların ve desteğin ile forumda var olmaya devam canım @Royal_Highness

Herşey gönlünce olsun.

Ekli dosyayı görüntüle 135409

Düşünüp uğraşıp tebrik konusu açtığın için çok teşekkür ederim Erinç abi :) Ne güzel şeyler yazmışsın, çok naziksin :bhr: Hep beraber nice forumlu yıllarımıza 😇
@Royal_Highness başarıların hep daim olsun inşallah. :bhr:
Çok teşekkür ederim @cokiyitvci :bhr:
Nice nice 5 binlere @Royal_Highness Tebrikler :)
Çok teşekkür ederim @RüzgarGülü :)
Hep beraber nice binlere :bhr:
Aylincim iyi gelmişsin foruma iyi ki seni tanımışız nice mesajlara inşAllah 😉
Çok teşekkür ederim Melek abla :bhr: İyi ki ben de sizleri tanımışım, hep birlikte nice mesajlara :) @Angelica
Hayırlı olsuun aylin daha 5 binlere inşallah iyi ki varsın sis :love1::ok:
Çok teşekkür ederim Hülya abla :bhr: Hep birlikte nice mesajlara, sen de iyi ki varsın :) @HollyDemon ☾☆
Tebrikler @Royal_Highness nice 5 binlere inṣallah. :A

Kutlama törenin için bekleniyorsun. :A ben haziranda davetliyim. :F

Ekli dosyayı görüntüle 135413
Çok teşekkür ederim @Yakamoz-Asi :bhr:
Hep birlikte nice binlere inşallah :) Buckingham Sarayı'ndaki kutlama törenine intikal etmek için resmi tören kıyafetlerimi giydim, Windsor Sarayı'ndan çıktım, geliyorum 👑
the crown GIF by NETFLIX

Düşünüp uğraşıp tebrik konusu açtığın için çok teşekkür ederim Erinç abi :) Ne güzel şeyler yazmışsın, çok naziksin :bhr: Hep beraber nice forumlu yıllarımıza 😇

Çok teşekkür ederim @cokiyitvci :bhr:

Çok teşekkür ederim @RüzgarGülü :)
Hep beraber nice binlere :bhr:

Çok teşekkür ederim Melek abla :bhr: İyi ki ben de sizleri tanımışım, hep birlikte nice mesajlara :) @Angelica

Çok teşekkür ederim Hülya abla :bhr: Hep birlikte nice mesajlara, sen de iyi ki varsın :) @HollyDemon ☾☆

Çok teşekkür ederim @Yakamoz-Asi :bhr:
Hep birlikte nice binlere inşallah :) Buckingham Sarayı'ndaki kutlama törenine intikal etmek için resmi tören kıyafetlerimi giydim, Windsor Sarayı'ndan çıktım, geliyorum 👑
the crown GIF by NETFLIX
hasibeye bak gene hayal dünyasına daldı..
gitde çamaşırları yıksa senn :A:A:A:A

• Güldürdün
Reactions: Royal_Highness
Nice nice 5.000 lere canım, iyi ki yolun foruma düşmüş ve seni tanımışım :love1: Yılmak yok yola devam :ok: @Royal_Highness

200.gif
Çok teşekkür ederim @Zeyno'cum :bhr:
Sen de iyi ki bu forumdasın ve iyi ki seninle tanışma şansım oldu :love1: Yılmadan, yorulmadan nice güzel forumlu yıllarımıza inşallah :love1:
Tebrik ederim, nice mesajlara :Z @Royal_Highness
Çok teşekkür ederim @Bully :)
Tebrik ederim yeni kulübün hayırlı olsun. :)
Çok teşekkür ederim @12.Adam :)
Yeni kulüp nasılmış bir bakalım :D

• Harika
Reactions: Bully and Zeyno
Tebrikler @Royal_Highness Nice mesajlara...

Hediye olarak eskiden beri manzara tarzı doğa fotoğraflar hediye etme huyum vardır bu da sana gelsin:A

Ekli dosyayı görüntüle 135422
Hem tebriğin hem de bu harika manzara hediyen için çok teşekkür ederim @Gerekli24 :bhr: Manzarayı çok beğendim :)
Aaaaaaa daha yeni mi 5000 oldu 😱

Neyse tebrikler :XEkli dosyayı görüntüle 135425
Aaa biz senin gibi 2012'den beri üye değiliz :A
Anca 5.000 olduk maalesef :D
Neyse teşekkürler :X