Gönül Dağı'nda İki Ayrılık! Cihat Süvarioğlu (Ramazan) Gönül Dağı'na Veda Ediyor!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,680
Puanı
1,060
1747800476981.jpeg

TRT 1'de 5 sesondur ilgiyle izlenen Gönül Dağı dizisinde bir ayrılık yaşandı ve bir ayrılık da yaşanacak.

Dizide 2 sezondur Fidan karakterini canlandıran Kübra Balcan 179. bölüm itibari ile Gönül Dağı'na veda etti.

Dizinin 1. bölümünden beri Ramazan karakterini canlandıran Cihat Süvarioğlu da diziden ayrılacak. Oyuncu, 182. bölümdeki sezon finali ile diziye veda edecek. Cihat Süvarioğlu'nun dizide senaryo gereği Almanya'ya gitti gösterilmesi bekleniyor.

1747800508604.jpeg

Berk Atan ayrılacaktı geçen sezon sonunda, zorla ikna ettiler. Ben onun ayrılmasını bekliyordum.

• Beğendim
Reactions: cokiyitvci
Sizlere 5 senedir sakladığım bir sırrı söyleyeyim mi?

5 sezon oldu ben hâlâ AsRam'ı sevemedim. Bir olmamışlık var gibi geldi hep bana. Taner ve Veysel evet ama Ramazan hep bir havada kalmış, boşlukları olan bir karekter olarak bana yansıdı. Bir çoğunuzun böyle düşünmediğini biliyorum ama ben Ramazan'ın çıkmasına pek üzülmedim. Karekterin özelliği dram sahnelerinde aşırı melankolik takılıyor ve bana bir türlü o duygu geçmiyordu. Bunu en iyi başaran Veysel. (Bana göre tâbi) İkincisi Taner, üçüncüsü Ramazan. (Sıralama bu üç dizi karekteri arasında yapılmıştır. Yoksa Ramazan dizinin genelini baz aldığımız da en sonlardadır bana göre. Rıfat ve Gıdı Gıdı Behçet dahi Ramazan'a göre duyguyu geçirmekte daha iyi sonuç alıyor benim için. O kadar yani. Asya'yı bile önüne yazarım. (Dram sahneleri) ) Velhasılkelâm dram sahnelerinde bir eksikliği hissedilmeyecektir ama işin komedi tarafını drama göre daha iyi yaptığı kesin.

Komedi tarafında önceki senelere göre Veysel'e daha fazla yer verdikleri kesin bu noktada bence diziye iyi geliyor. Ramazan gidişi sonrası Veysel'e iyice komedi yükünü verebilirler ki paylaşabileceği, Behçet, Hüseyin, Rıfat ve Selami gibi oyuncular mevcut. İyi oyuncular. (6. Sezon için kalırlarsa.)

Yine çok uzun yazdım. Kusura bakmayın. Bilin istedim. Belki aranızda benim gibi düşünen vardır. (Pek sanmıyorum.) :)

Gelecek sezon ilk bölümlerde olmayıp ilerleyen bölümlerde döneceğini umuyorum. Tabii gelecek sezon için şimdiden konuşmak anlamsız, sonuçta neler olacağını şimdiden kestirmek çok çok zor. Belki zaman atlaması yaşanabilir.

Sizlere 5 senedir sakladığım bir sırrı söyleyeyim mi?

5 sezon oldu ben hâlâ AsRam'ı sevemedim. Bir olmamışlık var gibi geldi hep bana. Taner ve Veysel evet ama Ramazan hep bir havada kalmış, boşlukları olan bir karekter olarak bana yansıdı. Bir çoğunuzun böyle düşünmediğini biliyorum ama ben Ramazan'ın çıkmasına pek üzülmedim. Karekterin özelliği dram sahnelerinde aşırı melankolik takılıyor ve bana bir türlü o duygu geçmiyordu. Bunu en iyi başaran Veysel. (Bana göre tâbi) İkincisi Taner, üçüncüsü Ramazan. (Sıralama bu üç dizi karekteri arasında yapılmıştır. Yoksa Ramazan dizinin genelini baz aldığımız da en sonlardadır bana göre. Rıfat ve Gıdı Gıdı Behçet dahi Ramazan'a göre duyguyu geçirmekte daha iyi sonuç alıyor benim için. O kadar yani. Asya'yı bile önüne yazarım. (Dram sahneleri) ) Velhasılkelâm dram sahnelerinde bir eksikliği hissedilmeyecektir ama işin komedi tarafını drama göre daha iyi yaptığı kesin.

Komedi tarafında önceki senelere göre Veysel'e daha fazla yer verdikleri kesin bu noktada bence diziye iyi geliyor. Ramazan gidişi sonrası Veysel'e iyice komedi yükünü verebilirler ki paylaşabileceği, Behçet, Hüseyin, Rıfat ve Selami gibi oyuncular mevcut. İyi oyuncular. (6. Sezon için kalırlarsa.)

Yine çok uzun yazdım. Kusura bakmayın. Bilin istedim. Belki aranızda benim gibi düşünen vardır. (Pek sanmıyorum.) :)
Bence komedide iyi olan oyuncular dram sahnelerini daha iyi oynuyor. Ramazan da bunlardan bir tanesi. 33. bölümde Asuman'ın Ramazan'ı benzinlikte terk ettiği sahne bana çok geçmişti. Halen daha ara ara açar izlerim o sahneyi.

• Okudum
Reactions: TenTen and 12.Adam

Forum İstatistikleri

Konular
176,540
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy