2024 Yarı Final | Zeynep Bastık - Lan vs Debublüman & Aleyna Tilki - Sana Güvenmiyorum

Hangi Şarkı Finale Yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
65,611
Puanı
1,060
Fav10.net'in artık gelenekselleşen en favori etkinliklerinden biri haline gelen ve bu yıl 14. kez düzenlenen En Favori Şarkı etkinliğinde yarı finale gelmiş bulunmaktayız.

Hangi Şarkı Finale Yükselsin?
Zeynep Bastık - Lan

Debublüman & Aleyna Tilki - Sana Güvenmiyorum

@Dosi , @Bully , @MasacRE , @Angelica , @Zeyno , @Aserat, @12.Adam , @mesmeso , , @The_Erinch , @emreemreu , @serhatt , @mrt-06 , @bazinga , @BARON疼痛 , @batuhankaralar, @Emre Ozansoy, @Billy Kane, @dreamy , @Felon , @Gizmen , @Hazem, @TenTen , @kerem , @offensive, @ömer karataş , @ozmoturk, @phoebebuffay , @Mehmet Can , , @Damien Duff, @-potterhead- , @S.G.A.T. , @STAR , @soo , @tolgab , @Turkuazz, @xemrexxx , @NES , @RüzgarGülü , @cokiyitvci , @fredbalotellifanny , @BesaleT , @Royal_Highness , @tekin , @Alemdar , @MEnes , @Maskeli Fedai , @EmreCan, @HollyDemon ☾☆ , @hasanca, @ahmetbey , @BerzzAnn , @tifosi12345, @Doğan , @Gerekli24 , @xdragxx , @umuttanyel , @Prncss.. , @Crazy Recep

Önceki tur Zeynep Bastık'a vermemiştim ama o şarkı çıkmamış bu şarkıya karşı daha iyi bence

Benim de kafam basmadı, @phoebebuffay açıklasın bence :A Kendisi konunun uzmanı gibi duruyor :A
Klibin her tarafında ayı simgeleri var fark edersen. Sen Olsan Bari'den beri Aleyna ile özdeşleşmiş bir sembol bildiğin üzere. Klibin başındaki devrilmiş ayı bayrağını yeniden dikerek "Aleyna Baba sahalara yeniden dönüyor" mesajını veriyor. :A

Klipte pembe şortu, bir tutam pembe saçı ve üzerinde "baby girl" yazan tatlış bir crop giymesine rağmen klibin son derece karanlık bir atmosferde geçmesi ve duvarlarda iç karartıcı tabloların olması, "dışardan hala barbie bebek gibi görünüyorum ama içim kapkaranlık" mesajını veriyor. :A

Bunun dışındaki sembolleri ben de anlayamadım maalesef, entelektüel seviyem yetmedi. :A

Klibin her tarafında ayı simgeleri var fark edersen. Sen Olsan Bari'den beri Aleyna ile özdeşleşmiş bir sembol bildiğin üzere. Klibin başındaki devrilmiş ayı bayrağını yeniden dikerek "Aleyna Baba sahalara yeniden dönüyor" mesajını veriyor. :A

Klipte pembe şortu, bir tutam pembe saçı ve üzerinde "baby girl" yazan tatlış bir crop giymesine rağmen klibin son derece karanlık bir atmosferde geçmesi ve duvarlarda iç karartıcı tabloların olması, "dışardan hala barbie bebek gibi görünüyorum ama içim kapkaranlık" mesajını veriyor. :A

Bunun dışındaki sembolleri ben de anlayamadım maalesef, entelektüel seviyem yetmedi. :A
@kerem gördün mü, phoebe'nin yardımcı olabileceğini söylemiştim :A Gerçek bir Aleynasever :A

Ayı simgelerini baby girl detaylarını güzel açıkladın, aydınlandım. Ama semboller hepimizi aştı, belki kendi bile anlamamıştır :A Veya çok derin mesajlar vardır ve kendisi ile beraber mezara gidecektir.. Biz de hiç öğrenemeyeceğiz..

@kerem gördün mü, phoebe'nin yardımcı olabileceğini söylemiştim :A Gerçek bir Aleynasever :A

Ayı simgelerini baby girl detaylarını güzel açıkladın, aydınlandım. Ama semboller hepimizi aştı, belki kendi bile anlamamıştır :A Veya çok derin mesajlar vardır ve kendisi ile beraber mezara gidecektir.. Biz de hiç öğrenemeyeceğiz..
Aleyna'nın şarkı ve kliplerini anlamak için yüksek derecede metafizik, felsefe, mitoloji ve psikoloji bilgisi gerekiyor maalesef, biz genel kitlenin boyunu aşıyor. :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga and Bully
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,540
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy