2024 Çeyrek Final | Zeynep Bastık - Lan vs Melike Şahin - Durma Yürüsene

Hangi Şarkı Yarı Finale Yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
65,604
Puanı
1,060
Fav10.net'in artık gelenekselleşen en favori etkinliklerinden biri haline gelen ve bu yıl 14. kez düzenlenen En Favori Şarkı etkinliğinde çeyrek finale gelmiş bulunmaktayız.

Hangi Şarkı Yarı Finale Yükselsin?
Zeynep Bastık - Lan

Melike Şahin - Durma Yürüsene

@Dosi , @Bully , @MasacRE , @Angelica , @Zeyno , @Aserat, @12.Adam , @mesmeso , , @The_Erinch , @emreemreu , @serhatt , @mrt-06 , @bazinga , @BARON疼痛 , @batuhankaralar, @Emre Ozansoy, @Billy Kane, @dreamy , @Felon , @Gizmen , @Hazem, @TenTen , @kerem , @offensive, @ömer karataş , @ozmoturk, @phoebebuffay , @Mehmet Can , , @Damien Duff, @-potterhead- , @S.G.A.T. , @STAR , @soo , @tolgab , @Turkuazz, @xemrexxx , @NES , @RüzgarGülü , @cokiyitvci , @fredbalotellifanny , @BesaleT , @Royal_Highness , @tekin , @Alemdar , @MEnes , @Maskeli Fedai , @EmreCan, @HollyDemon ☾☆ , @hasanca, @ahmetbey , @BerzzAnn , @tifosi12345, @Doğan , @Gerekli24 , @xdragxx , @umuttanyel , @Prncss.. , @Crazy Recep

Biri "Lan" der, diğeri "Durma Yürüsene" der, sert bir karşılaşma olmuş :A Benim tercihim:

Zeynep Bastık - Lan

Zor ama Melike Şahin dedim kadının sesini cidden sevdim.

Aman yapmayın Zeynep Bastık yarı final falan görmesin o kadar da değil bir şeyler yapııııın

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
İkisini de sevmiyor. Şu şekil takılırdı @xdragxx :A

Yok Semicenk derdim Semicenk'i ilerki turlarda yemek daha kolay olurdu. Bu kadını ye yiyebilirsen zaten finale çıkıp şampiyon olacak görürsünüz.
Yani neden her cümle sonunda lan diye bir şarkı çıkarırsın tamam kardeşim özel hayatında da marjinalsin çıkardığın şarkılarda da marjinalsin sal bizi daaaaa

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24 and Bully
Yok Semicenk derdim Semicenk'i ilerki turlarda yemek daha kolay olurdu. Bu kadını ye yiyebilirsen zaten finale çıkıp şampiyon olacak görürsünüz.
Yani neden her cümle sonunda lan diye bir şarkı çıkarırsın tamam kardeşim özel hayatında da marjinalsin çıkardığın şarkılarda da marjinalsin sal bizi daaaaa
Gerçekten şampiyonluk adayı, ben de seviyorum şarkıyı :A

Lan, Mabel'in yazdığı şarkı. Sen onu da sevmiyorsun zaten anladığım kadarıyla :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...