cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,250
- Puanı
- 1,060
Kızılcık Şerbeti hemen sezonu kapatır inşallah cuma olursak.Cuma olursa rahat bakarım sustalı final oluyormuş
Kızılcık Şerbeti hemen sezonu kapatır inşallah cuma olursak.Cuma olursa rahat bakarım sustalı final oluyormuş
Onur'umuz yine Koriş gibi bir rolde olacak gibi. Çok sevindim.yaa çok güzel
Onur'umuz yine Koriş gibi bir rolde olacak gibi. Çok sevindim.![]()
Sustalı Ceylan reytingleri iyi olursa yaz boyu devam edecek denildi. Onun dışında biri gençlik 3 yeni dizi için daha hazırlık var.
Heyecanla bekliyorum
Size hararet yaptıracak gibi diziBoşlukta iş yapar belki ama uzun vadede zor gibi işi.
Aman aman işim olmaz.
aaaaa hetero mu oldun 😱Aman aman işim olmaz.![]()
Yoo ben aynıyım.aaaaa hetero mu oldun 😱
hangi dizi o?ben en cok burak aksak'in isini bekliyorum. guzel gunler dizisi gibi bir is olacaga benziyor....
Bence de tutmaz, 5 bölüm, en fazla 7 bölüm veriyorum.Tutacağını düşünmüyorum 10 bölümü görürse öpüp başına koysun.
3+ başlamış ama ben düşeceğini düşünüyorum eskisi gibi televizyon izlenmiyor hele ki yaz ayında.Bence de tutmaz, 5 bölüm, en fazla 7 bölüm veriyorum.
En az bir bölüm daha değerlendirmek lazım, ikilinin uyumunu. İnternetten izlenir ama TV'de vakit harcanmaz.sevgili mehmet ,ilk bolume bakamadim . basrol ikilinin uyumu nasil ?
genelde bu gibi yaz islerinde basrol ikili uyumu ve enerjisi onemli oluyor.
devrim ozkan'i onceki islerden biliyorum , ulas'i ise daha onceden izlemedigim den bir yorum getiremem .
diger yandan , ilk sayfada dedigim gibi ,
diziye 2 bolum sans verecegimi belirtmistim - levent bey ve gozde hanim yer aldigindan dolayi . - sayet *dedigin gibiyse, 2 degilde *tek bolum izleyip nokta birakirim .
bir de sana bahsettigim diziyi bekliyorum -burak aksak
Levent bey, Ulaş bey, Devrim Özkan3 kisi nin tam isimleri nedir? misal, ben ulas'i pek izlemedim onceden.