tamam tasirken bildirim yollarimAntibiyotik ve Talidomid faciası konularım da vardı![]()
tamam tasirken bildirim yollarimAntibiyotik ve Talidomid faciası konularım da vardı![]()
Her seferinde açtığım konuya en ilginç yorumu yapıyorsun sende bayağı ilginç anılar çıkar gibiSen gibi düṣündüler. Hatta delirdi dediler son iṣ günüydü diye. Toz aldı mutfakta dediler. Magnezyum çıktı. Hastanede öğrenmiṣ epilepsi olduğunu. İlk nöbetiydi.
Her seferinde açtığım konuya en ilginç yorumu yapıyorsun sende bayağı ilginç anılar çıkar gibiEvet magnezyum eksikliği nöbet riskini artırabiliyor diye biliyorum ama daha klinik uygulamalarda ilerisi için bilgim yok.
Ara ara dinleyelim iyi olurZaman içinde çok ṣey yaṣadım. Var hikaye bol. Denk geldi belki de bilemeyiz.![]()
Ara ara dinleyelim iyi olur![]()
Teşekkürler yorumların içinÇok faydalı ve bilgilendirici bir konu açmışsın yine. Emeklerine sağlık @Gerekli24
Hem dünyada hem de ülkemizde epilepsi hastalarının sayısı azımsanmayacak düzeyde. Fakat toplumun tamamı bu konuda bilgili ve bilinçli değil henüz maalesef. Umut verici olansa teknoloji ve sosyal medya sayesinde senin gibi bilgili ve profesyonel insanların her geçen gün daha fazla insana ulaşarak bilinçlenmelerini sağlamaları.
Bu ve bugüne kadar açtığın bilgilendirici sağlık konuları için hem sana @Gerekli24, hem de forumda "Sağlık" bölümünü oluşturan @Dosi'ye teşekkür ediyorum.