2024 2.Tur | En Favori Şarkı 2024 | 1. Grup

Hangi 4 Şarkı Üst Tura Yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
65,197
Puanı
1,060
Fav10.net'in artık gelenekselleşen en favori etkinliklerinden biri haline gelen ve bu yıl 14. kez düzenlenen En Favori Şarkı etkinliğinde 2.tur ile karşınızdayız.

2.turun sonunda her gruptan 4 şarkı, yani toplamda 16 şarkı 3.tura yükselmiş olacak.

3.tura yükselmesini istediğiniz 4 şarkıya oy verebilirsiniz.

@Dosi , @Bully , @MasacRE , @Angelica , @Zeyno , @Aserat, @12.Adam , @mesmeso , , @The_Erinch , @emreemreu , @serhatt , @mrt-06 , @bazinga , @BARON疼痛 , @batuhankaralar, @Emre Ozansoy, @Billy Kane, @dreamy , @Felon , @Gizmen , @Hazem, @TenTen , @kerem , @offensive, @ömer karataş , @ozmoturk, @phoebebuffay , @Mehmet Can , , @Damien Duff, @-potterhead- , @S.G.A.T. , @STAR , @soo , @tolgab , @Turkuazz, @xemrexxx , @NES , @RüzgarGülü , @cokiyitvci , @fredbalotellifanny , @BesaleT , @Royal_Highness , @tekin , @Alemdar , @MEnes , @Maskeli Fedai , @EmreCan, @HollyDemon ☾☆ , @hasanca, @ahmetbey , @BerzzAnn , @tifosi12345, @Doğan , @Gerekli24 , @xdragxx , @umuttanyel , @Prncss.. , @Crazy Recep

bilgisayardan girmisken sarki paylasayim

üzgünüm Reymen. onu da oylamak isterdim. kararsiz kaldim cok

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
apayri oylamisiz :A :A
aslidna Renklensin oylayabilirdim ama kararsiz kaldim. sen 4 ayri ben 4 ayri zit oy kullandik :A finalde dogru yolu bulalim :A
Oyladıklarından bir tek Ben Değilim'i seviyorum. Oy için düşündüm ama Renklensin ve BAL daha baskın çıktı. Diğer ikisi zaten bankoydu. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Misket
Ben Değilim
Lan
Renklensin

Melis Fis - Misket
Reynmen - Renklensin
Emre Fel - Sana El Pençe Durmam

Lan
Renklensin
Beni Hatırla
Sana El Pençe Durmam

Nazan Öncel - Beni Hatırla ## Sadece bu yılın değil tüm zamanların en iyi şarkısı olabilir
Zeynep Bastık - Lan
Gülşen - Bal
Melis Fis - Misket

Burada da eşitlik sıkıntımız oluştu. Oylama güncel.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...