Adem bundan kudurdu demek
@Bully
ortak noktalari herkesi kudurtmak pic.twitter.com/giIH28jPwt
— sahra 𓆪.⋆ (@shrbks_) May 10, 2025
ortak noktalari herkesi kudurtmak pic.twitter.com/giIH28jPwt
— sahra 𓆪.⋆ (@shrbks_) May 10, 2025
adem diriliş ertuğrulda oynamak istemiş gidip görüşmüş araya aracı sokmuş reddedilmiş , kahkaha attım bakalım daha neler duyacağız@Dosi @Angelica @Bully @Yakamoz-Asi @HollyDemon ☾☆
Ayy ohaaa Adem'in dışarda bu kadar oyunculuk için çırpındığını bilmiyordum Batuhan'a "nolur patronunla beni tanıştır bende senin oynadığın diziye girmek istiyorum" demiş Patron buna saçmalama sen kimsin deyip göndermiş aq kahkaha attımmm ABSUBWUXBSIDBIXNDIDNKXNDICNCOFNOCNFOCNOXMD… pic.twitter.com/gbP6KTFSED
— m. (@creminalonly) May 9, 2025
kız bak @Yakamoz-Asi sonunda bir Survivor yarışmacısı beğenmiş; @The_Erinch abini de alıp gidip isteyin kızcağızı; sevenleri kavuşturunYok artık gerçektenmi![]()
Seninle Survivor konusu açalım mı beraber Survivor sıkı takipcisi olarak konuda görüşüne yer versem nasıl olur?kız bak @Yakamoz-Asi sonunda bir Survivor yarışmacısı beğenmiş; @The_Erinch abini de alıp gidip isteyin kızcağızı; sevenleri kavuşturun@Dosi @serhatt @ozmoturk @Zeyno @HollyDemon ☾☆ @Mr.At @RüzgarGülü
kız bak @Yakamoz-Asi sonunda bir Survivor yarışmacısı beğenmiş; @The_Erinch abini de alıp gidip isteyin kızcağızı; sevenleri kavuşturun@Dosi @serhatt @ozmoturk @Zeyno @HollyDemon ☾☆ @Mr.At @RüzgarGülü
@Yakamoz-Asi Ömercim daha güzelini bulucaz biz dimi @Zeynokız bak @Yakamoz-Asi sonunda bir Survivor yarışmacısı beğenmiş; @The_Erinch abini de alıp gidip isteyin kızcağızı; sevenleri kavuşturun@Dosi @serhatt @ozmoturk @Zeyno @HollyDemon ☾☆ @Mr.At @RüzgarGülü
#Survivor2025 114. Bölüm Fragmanı.!#SurvivorAllStar2025 #SurvivorAllStar pic.twitter.com/nImspuZux2
— Survivor Bilgi Offical (@bilgiisurvivor) May 11, 2025