Sen de yol birazAyy kim yoluyor yolsunlar![]()
------
Badem kuduruyor
Korkma titre Adem Batuhan seni daha çok paspası yapacak #survivor2025 pic.twitter.com/TpkptffqIj
— m. (@creminalonly) May 7, 2025
Son düzenleme:
Sen de yol birazAyy kim yoluyor yolsunlar![]()
Korkma titre Adem Batuhan seni daha çok paspası yapacak #survivor2025 pic.twitter.com/TpkptffqIj
Ademcim ama sen o kadar iş güç sahibi insansın. Neden çoluk çocuğun gazına gelip böyle “cringe” görüntüler veriyosun?
— Gıybetolog 🛡️ (@giybetolog) May 7, 2025
Yakışmadı cilvekar bey!#SurvivorAllStar2025 #Survivor2025AllStar pic.twitter.com/zyvfJR4QLP
Adem candır can çok severim lütfeen yani kardeşim@serhatt la @Emre Ozansoy un edepsizliklerini dinlerken ben@Dosi @Angelica @Bully @Yakamoz-Asi @12.Adam @HollyDemon ☾☆ @ozmoturk
Ademcim ama sen o kadar iş güç sahibi insansın. Neden çoluk çocuğun gazına gelip böyle “cringe” görüntüler veriyosun?
— Gıybetolog 🛡️ (@giybetolog) May 7, 2025
Yakışmadı cilvekar bey!#SurvivorAllStar2025 #Survivor2025AllStar pic.twitter.com/zyvfJR4QLP
Beter olsunSen de yol biraz
------
Badem kuduruyor@Angelica @Bully
güzel gömdü ayucuk, köylü güzeliniBeter olsun![]()
Sana demiyorum tabi sattıysan üstüne alınma auaısousjsoskekwğwğağwşwlğslsk#survivor2025 pic.twitter.com/dfaeMaMtjP
— 𝙽𝚒𝚐𝚊𝚛 𝚔𝚊𝚕𝚏𝚊 ♕ (@sav2il) May 7, 2025
güzel gömdü ayucuk, köylü güzelini
Sana demiyorum tabi sattıysan üstüne alınma auaısousjsoskekwğwğağwşwlğslsk#survivor2025 pic.twitter.com/dfaeMaMtjP
— 𝙽𝚒𝚐𝚊𝚛 𝚔𝚊𝚕𝚏𝚊 ♕ (@sav2il) May 7, 2025