Almeda şutlandı ya hani, üzülsen mi biraz
Batuhan-Dilşah olayların çoğunu biliyordu, sustular. Yarın konuşacaklar. Ama iş işten geçti artık. Batuhan'ı bu yıl tanıyamıyorum. Şaka gibi. Nagi'm iyi ki bu REZİL sezona gelmemiş. Ayşe sürekli arkadan iş çeviriyor. Yusuf da!Almeda şutlandı ya hani, üzülsen mi biraz![]()
Aaa o ne ara gittiAlmeda şutlandı ya hani, üzülsen mi biraz![]()
Yeni bölümde diskalifiye etmişlerAaa o ne ara gittiPoyrazda aynı şekilde şaşırtıcı oldu
Senin Adem'inin önü açıldı. Batuhan'a çok ceza verildi. Psikolojisi kötü etkilenir gibi.Yeni bölümde diskalifiye etmişlerAlmeda en çok puana sahip kişiydi, Adem artık zirvede
Poyraz da Adem'i oyunlarda zorluyordu. Bu 2 diskalifiye de Adem'e yaradı
Poyraz saflığının kurbanı oldu![]()
Batuhan'ın ceza da Adem'e yarar evetSenin Adem'inin önü açıldı. Batuhan'a çok ceza verildi. Psikolojisi kötü etkilenir gibi.![]()
Ben zaten ilk gün yazdım, Adem'e kupayı verirler diye.Batuhan'ın ceza da Adem'e yarar evet
"Adem'i şampiyon yapma" sezonunda olması gereken durumlar bunlar![]()
Almeda şutlandı ya hani, üzülsen mi biraz![]()
Aaa o ne ara gittiPoyrazda aynı şekilde şaşırtıcı oldu
ben şu an almedanın 6-7-8 kişiyi nasıl dövdüğünü merak ediyorum, görüntüleri görmek istiyorumAlmedan gitti sen ona baksana![]()
@Angelica seneye SMS geri gelir, not edin.Batuhan'ın ceza da Adem'e yarar evet
"Adem'i şampiyon yapma" sezonunda olması gereken durumlar bunlar![]()
Allahım merak ettiğin şeye bak yaben şu an almedanın 6-7-8 kişiyi nasıl dövdüğünü merak ediyorum, görüntüleri görmek istiyorum![]()
Allahım merak ettiğin şeye bak ya![]()
Ayy kim yoluyor yolsunlarTutmayın yolsunlar AyşeyiEkli dosyayı görüntüle 134918