"Yalan Dünya"ya Yeni Transferler Yapılacak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yalan dunya iyi güzel dizide totalde daha az izlendiği için çevremde hiç bahsetmiyoLar sizce neden

bu diziden çok hayat ve feriha izleniyor ondandır bu ab de izleniyor ama mesele total :D

mesela arkadaşlar pis yediliden bahsediyorlar alemin kralından bahsediyorlar ama ben yalan dünyadan bahsedince bilmiyorlar benim çevren hayat devam ediyor izliyo genellikle

mesela arkadaşlar pis yediliden bahsediyorlar alemin kralından bahsediyorlar ama ben yalan dünyadan bahsedince bilmiyorlar benim çevren hayat devam ediyor izliyo genellikle

aga bu dizi twitterda internette konuşulan bi dizi benim çevrem hayat devam ediyoru izliyor bu dizinin adını bilmezler :D

benim dizi tarzım ile çevremin dizi tarzı farklı hacı arada aynı tarz olan kişiler çıkıyo ama nadiren :) mesela benim ailem pazartesi arka sokakları izler ben leyla ile mecnunu salı öyle bir geçer zaman ki izlenir ben seksenler yada pis yedili çarşamba muhteşem yüzyıl izlenir ben kuzey güney perşembe fatmagul izlenir ben vadiyi cuma hayat devam ediyoR izlenir ben yalan dünya cumartesi iffet izlenir ben yeteneksizsiniz pazar umutsuz ev kadınları izlenir ben başka birşey yani ailem ile dizi tarzım çok değişik :)