cokiyitvci Favori Üye Katılım 30 Haziran 2011 Mesajlar 37,631 Reaksiyon puanı 16,303 Puanı 1,060 Yaş 28 5 Mayıs 2025 #21 serhatt' Alıntı: Beni Affet zamanları ne aşıktım. Genişletmek için tıkla ... En iyi oradaydı zaten. Reactions: serhatt
Alemdar Moderatör Katılım 12 Mayıs 2016 Mesajlar 6,684 Reaksiyon puanı 6,472 Puanı 610 5 Mayıs 2025 #22 ahmetbey' Alıntı: Aga sen bıraktınmı Teşkilat'ı Genişletmek için tıkla ... Aga vaktim olmadı Pazar akşamları hep meşgülüm bir Pazartesi Uzak Şehir bir de Perşembe Hudutsuz'a vaktim vardı Ama yazın diziyi izlicem TenTen' Alıntı: Onu yaz dönemi tekrar getiricez inşallah Teşkilat saflarına. Değil mi? @Alemdar Genişletmek için tıkla ... Tabi ki sözüm olsun 6. Sezon'da beraberiz ahmetbey' Alıntı: O Teşkilat'ı bıraksa bile ben onu bırakmam. Genişletmek için tıkla ... @TenTen ile muhteşem 3'lü olucaz Reactions: TenTen
ahmetbey' Alıntı: Aga sen bıraktınmı Teşkilat'ı Genişletmek için tıkla ... Aga vaktim olmadı Pazar akşamları hep meşgülüm bir Pazartesi Uzak Şehir bir de Perşembe Hudutsuz'a vaktim vardı Ama yazın diziyi izlicem TenTen' Alıntı: Onu yaz dönemi tekrar getiricez inşallah Teşkilat saflarına. Değil mi? @Alemdar Genişletmek için tıkla ... Tabi ki sözüm olsun 6. Sezon'da beraberiz ahmetbey' Alıntı: O Teşkilat'ı bıraksa bile ben onu bırakmam. Genişletmek için tıkla ... @TenTen ile muhteşem 3'lü olucaz
Yakamoz-Asi Süper Emekli Katılım 8 Ocak 2013 Mesajlar 56,264 Reaksiyon puanı 40,633 Puanı 1,060 5 Mayıs 2025 #23 Bu elemanın görevi ne olacak acaba
TenTen Moderatör Katılım 12 Mayıs 2018 Mesajlar 6,790 Reaksiyon puanı 6,460 Puanı 610 6 Mayıs 2025 #24 Yakamoz-Asi' Alıntı: Bu elemanın görevi ne olacak acaba Genişletmek için tıkla ... Bölümü izlersen fark edeceksin. Bölüm seni çağırıyor 😅😅 Reactions: Yakamoz-Asi
Yakamoz-Asi' Alıntı: Bu elemanın görevi ne olacak acaba Genişletmek için tıkla ... Bölümü izlersen fark edeceksin. Bölüm seni çağırıyor 😅😅