"Yalan Dünya"ya Yeni Transferler Yapılacak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Milliyet Cadde yazarı Sina Koloğlu Yalan Dünya'yla ilgili yazısında şunları yazdı: " ... kardeşim sen bizi güldürüyor musun? Aynı durum "Avrupa Yakası" için de olmuştu. Şöyle bir iddia var; dizide roller oturur, bize kendini sevdirir. Umarım öyle olur. Şimdilik seneye bu zaman konuşuruz demeyi tercih ediyorum.

Bir noktayı da belirteyim; yeni transferler yapılacak. Bazı karakterler gönderilecek. Demedi demeyin. Kimler mi? Eh onu da siz tahmin edin."

250120121552362911652_2.jpg

Bu sezon pek transfer olacağını sanmıyorum ama gelecek sezon başı yüksek ihtimal yeni transferler olur.

Nadir Sarıbacak'ı düşünmeliler bence, çok iyi transfer olur.

Diziden gideceğini düşündüğüm pek karakter yok şimdilik ama set ekibindekilerden gidenler olabilir :)

Binnur Kaya gelse diziye çok güzel olabilir bence..

Bu sezon pek transfer olacağını sanmıyorum ama gelecek sezon başı yüksek ihtimal yeni transferler olur.

Nadir Sarıbacak'ı düşünmeliler bence, çok iyi transfer olur.

Diziden gideceğini düşündüğüm pek karakter yok şimdilik ama set ekibindekilerden gidenler olabilir :)

gidebilecek olanlar bu dizi çekimlerinde ki adamlar gider diye düşünüyorum :)

Daha 3 bolumde gonderiliyorsa demek daha once yaptigim dizinin beklentilerin altinda kaldigi gercegini yapimcilarda kabul etmis acilen degisiklikler yapilmasi lazim. basta beyazi ve gulse bilseli yolamalari lazim :)))))))))()

Belki Olgun Simsek'in bir karakteri diziden ayrilir..

ayrılma olmaz klasik avrupa yakası oyuncuları gelir tolga çevik gelebilir

Vural Çelik de iki karakter canlandırıyordu. Hatta bir bölümlüğüne Ata Demirer de yapmıştı. Gülse Birsel seviyor bu olayı. Aslına bakılırsa mantıklı da. Böylece yetenekli oyunculardan daha fazla yararlanıyor :)

yalan dunya iyi güzel dizide totalde daha az izlendiği için çevremde hiç bahsetmiyoLar sizce neden