- Reaksiyon puanı
- 16,513
- Puanı
- 1,060
İnşallah çünkü dönem dizileri en çok emek harcanan işler.Zor be aga. Ama umarım kanalın için hem dizi döner hem de güzel reytingler alırlar
İnşallah çünkü dönem dizileri en çok emek harcanan işler.Zor be aga. Ama umarım kanalın için hem dizi döner hem de güzel reytingler alırlar
Finaldir o, sezon ayağına kaldırıyorlar işte.Dizi için sezon finali kararı alınmış, ve 16'da değil 15. bölümde olacak. Lakin ben bu dizinin döneceğini zannetmiyorum..
sana ve düşmanlara inat dizi ayaktaFinaldir o, sezon ayağına kaldırıyorlar işte.
Aynen reklam alamadığı için sezon finali adı altında yayından kaldırılıyor.
heyatım çağatayın dizi bile reklam alamıyor bu ne kiAynen reklam alamadığı için sezon finali adı altında yayından kaldırılıyor.![]()
Onu nerenden uydurdun?heyatım çağatayın dizi bile reklam alamıyor bu ne ki![]()
İşte bu ya. Konusuna sonuna kadar sahip çıkıyor. Vur vur daha yaşıyor. 😅😅Aynen reklam alamadığı için sezon finali adı altında yayından kaldırılıyor.![]()
içeride n bilgi aldım bölüm başı maliyeti 20 milyonu bulmuş o dizininOnu nerenden uydurdun?![]()
Her zaman.İşte bu ya. Konusuna sonuna kadar sahip çıkıyor. Vur vur daha yaşıyor. 😅😅
Şüphen mi vardı?Dizi bitirildi. Yeni sezonda geri dönmeyecek. @serhatt kazandı. Tebrikler..
Ben senden yanaydım zaten. Sana inanmak istemeyenlere söyle. 😅 Neyse bu macerada burada son bulmuş oldu.Şüphen mi vardı?![]()
Benden taraf olmayan herkes kaybetmeye mahkumdur.Ben senden yanaydım zaten. Sana inanmak istemeyenlere söyle. 😅 Neyse bu macerada burada son bulmuş oldu.
Bir el at da Sustalı Ceylo'yu da 13'e tamamlayıp yolculayalım. Hikâye tamamlansın en azından. Bu galibiyetin üstüne yaparsın bu işi. 😁😁🥇Benden taraf olmayan herkes kaybetmeye mahkumdur.![]()
Parlak oğlan olmasa yapardım.Bir el at da Sustalı Ceylo'yu da 13'e tamamlayıp yolculayalım. Hikâye tamamlansın en azından. Bu galibiyetin üstüne yaparsın bu işi. 😁😁🥇
Palavra.@Gizmen Birsen Altuntaş: Fatih Aksoy “Şakir Paşa Ailesi’nin hikâyesini anlatmaya devam edeceğiz” dedi. Zaman atlamasının yapılacağı dizinin yeni kurulacak hikâyesi üzerine çalışmalar sürüyor.
ÇOK SEVİNDİM.![]()
İmaj toparlama çalışmaları bunlar.Vallahi devam. Çok sevindim.![]()
![]()