Royal_Highness
Ayın En Favori Üyesi
- Reaksiyon puanı
- 4,916
- Puanı
- 450
oğlan adım bekliyor demek ki ne oturuyorsunO hepimizin hayali. .ss
O değil de neden bütün adımları hep Alya atıyor? Sarıldı, elini tuttu, bi anda çaya geçti falan. Hadi Cihan dokunamıyor anladık ama Cihan kahve isteseydi mesela? İyice platoniğe bağladınız Alya’yı, takılıyor kendi kendine.. #UzakŞehir https://t.co/nyaO8TdoFE
— Hulya (@Bak_Hayatina) April 28, 2025
Erkolar atar adımı banane.oğlan adım bekliyor demek ki ne oturuyorsun
O değil de neden bütün adımları hep Alya atıyor? Sarıldı, elini tuttu, bi anda çaya geçti falan. Hadi Cihan dokunamıyor anladık ama Cihan kahve isteseydi mesela? İyice platoniğe bağladınız Alya’yı, takılıyor kendi kendine.. #UzakŞehir https://t.co/nyaO8TdoFE
— Hulya (@Bak_Hayatina) April 28, 2025
Birbirlerini sevdiklerini fark ediyorlarsa bence kadın da ilk adımı atar. Seviyorsada erkeği beklemesine gerek yok. İsterse söyleyebilir.Erkolar atar adımı banane.![]()
Ben söylemem de diğerlerini bilmem.Birbirlerini sevdiklerini fark ediyorlarsa bence kadın da ilk adımı atar. Seviyorsada erkeği beklemesine gerek yok. İsterse söyleyebilir.![]()
Kadının da sinyal çakması lazım bence ama ağırlık taraf erkekte ama kadından da sinyal görmesi lazımErkolar atar adımı banane.![]()
aynı @Angelica24. Bölüm Tanıtımı
tüm aileyi birbirine kattı acmıs kuran okuyo kahkaha atıcam #uzakşehir pic.twitter.com/Ha4bBtyrqt
— ayşegül (@asiritrajedik) April 28, 2025
aynı @Angelica@Dosi @serhatt @Emre Ozansoy @HollyDemon ☾☆ @Zeyno @Yakamoz-Asi @Bully @The_Erinch @12.Adam
tüm aileyi birbirine kattı acmıs kuran okuyo kahkaha atıcam #uzakşehir pic.twitter.com/Ha4bBtyrqt
— ayşegül (@asiritrajedik) April 28, 2025
türkü katliamıAşkım programa katılıp türkü söyleyecek keyfim yerinde beni kızdıramazsın😍
Ekli dosyayı görüntüle 134721
Hiç te bile çok güzel sesi var beetürkü katliamı![]()
Sinyal çaka çaka çakarlı arabaya döndük ayol sen ne diyorsun.Kadının da sinyal çakması lazım bence ama ağırlık taraf erkekte ama kadından da sinyal görmesi lazım![]()
Parayı bulunca sen de böyle değişirsinSinyal çaka çaka çakarlı arabaya döndük ayol sen ne diyorsun.![]()
Parayı bulunca sen de böyle değişirsin
gülmekten boğulucam
— ayşegül (@asiritrajedik) April 30, 2025
SKZÖSÖÇSÇÇJAKSMAÖSÖÇAÇD pic.twitter.com/1lUPtuXXG2
Ne düşünüyorsun bu gün hakkında?Parayı bulunca sen de böyle değişirsin
gülmekten boğulucam
— ayşegül (@asiritrajedik) April 30, 2025
SKZÖSÖÇSÇÇJAKSMAÖSÖÇAÇD pic.twitter.com/1lUPtuXXG2
23 Nisan sucuklar günü pic.twitter.com/Be3UWyjnIB
— delilah (@zenmorda) April 22, 2025
Hak ediyor da sadece biraz daha aksiyon gelse dizi çoook rahat 20+ alacak.Dizi, 9. Bölüm de dahil olmak üzere 14 haftadır aralıksız her kategoride birinci oluyor.
Bilgiler için @mesmeso ya teşekkürler. 🙏🏻☺️