Neyse sen Aycan’a destek olmak için almanyaya gidersin artık yani daha yakın, hem exatlon + survivor 8 aydır evden uzakmış kızacağız![]()
Bedava evimde yatsın kalksın yesin içsin, gelebilir yani bana sorun yok. Almanyaya gitmesin direk bana gelsin.
Neyse sen Aycan’a destek olmak için almanyaya gidersin artık yani daha yakın, hem exatlon + survivor 8 aydır evden uzakmış kızacağız![]()
Gökgözle Sedat dönüşümlü sakatlanıyor her gün .ss
Queen olsa Asena ağzını açamazdıAsena bozuntusu gider inṣallah hala çene yapıyor orada .ss
Asena’yı gıcık kapacak kadar tanıdığına göre Survivor takip ediyorsun?Asena bozuntusu gider inṣallah hala çene yapıyor orada .ss
Asena’yı gıcık kapacak kadar tanıdığına göre Survivor takip ediyorsun?![]()
@xemrexxx şok
Evet bana lafımı yutturdun ama buna da bir cevabım var
Mesaj ile yazdığımın alakası ne?@xemrexxx şok
------
Sen zaten etkinliklerden dolayı fazla mesajlar yazdığın için Survivor konusunda mesaj artırmana gerek kalmadı![]()
Bu sene Adem - Batuhan ya da Adem Almeda finali göreceğiz gibi. Sence?@xemrexxx şok
------
Sen zaten etkinliklerden dolayı fazla mesajlar yazdığın için Survivor konusunda mesaj artırmana gerek kalmadı![]()
Önceki senelerde mesaj artırmak için de izlemiş olabilirsin diyorumMesaj ile yazdığımın alakası ne?
Programı bu sene izlemediğimden bahsediyorum![]()
Nasıl yani @Dosi de mi Nagi'ci. Nagi'm candır.Önceki senelerde mesaj artırmak için de izlemiş olabilirsin diyorumForumda etkinlik azdır, canın sıkılıyordur Survivor’a sarmışsındır.
Ama bu sene forum dolu dolu, ondan Survivor’a ihtiyaç duymamışsındır
Yoksa izlememeye izlemedinNagihan yoktu tabii
Sıkıcı 2023 sezonunu da yorum konusunu kendin açtığın için izlemişsindir![]()
Bunu 63783 kere konuşmuştuk
Ama koyu Nagi'ci değilsin, emin ol benim kadar olamazsın.Bunu 63783 kere konuşmuştuk![]()