Göreceğiz, unutma.Yeni sezonda 12+ alınca Uzak Şehir (senaryo bozulmazsa) görüşürüz agam. Unutma burası Türkiye 😂
Göreceğiz, unutma.Yeni sezonda 12+ alınca Uzak Şehir (senaryo bozulmazsa) görüşürüz agam. Unutma burası Türkiye 😂
Tamam agam, kaybedeceksek sana kaybederiz no problemGöreceğiz, unutma.![]()
seneye seni aman nilayı izlerlerGöreceğiz, unutma.![]()
Kızılcık Şerbeti dizisinde Sezon Finalinde Ayrılacak olan İsimler Metehan Sönmez Hanım Leman Kayhan Beril Defne Zülkar Cemre Pembe Doğa (Kaza nedeniyle) Firaz ile ilgili bir haber öğrendim doğru değildir umarım
— Ömer Karataşcı (@OKaratasc13177) April 4, 2025
Neresinden uyduruyor acaba bunları?seneye seni aman nilayı izlerler
Kızılcık Şerbeti dizisinde Sezon Finalinde Ayrılacak olan İsimler Metehan Sönmez Hanım Leman Kayhan Beril Defne Zülkar Cemre Pembe Doğa (Kaza nedeniyle) Firaz ile ilgili bir haber öğrendim doğru değildir umarım
— Ömer Karataşcı (@OKaratasc13177) April 4, 2025
Diva haklıNeresinden uyduruyor acaba bunları?![]()
kızılcık şerbeti benim için bitmiştir bir daha izlemem pic.twitter.com/UhgHfxUlIJ https://t.co/zd5JX7Ufyv
— mert (@editqpse) April 6, 2025
Çok...Diva haklı
kızılcık şerbeti benim için bitmiştir bir daha izlemem pic.twitter.com/UhgHfxUlIJ https://t.co/zd5JX7Ufyv
— mert (@editqpse) April 6, 2025
en haklı buÇok...
BAĞİRTMAAAA AHŞJAJAKAKAĞHSHA pic.twitter.com/Hwb3FDgU2R
— vasouii🫧 (@_marrvv) April 6, 2025
Çok sinir bir tip ıyyy. .ssen haklı bu
BAĞİRTMAAAA AHŞJAJAKAKAĞHSHA pic.twitter.com/Hwb3FDgU2R
— vasouii🫧 (@_marrvv) April 6, 2025
ama gerçekleri söylemiş şimdiÇok sinir bir tip ıyyy. .ss
Gerçekler beni ilgilendirmiyy. .ssama gerçekleri söylemiş şimdi![]()
Sibel Taşçıoğlu "Birlikte başladığımız işi keşke birlikte bitirebilme fırsatımız olsaydı"🥹 #KızılcıkŞerbeti pic.twitter.com/3PHMhioNGG
— Betty.me1 (@bettyymee1) April 8, 2025
sen ve kumaş olduğun kişiGerçekler beni ilgilendirmiyy. .ss
ikisi de çok ikonik karakterlerdi hakları yendi, yerleri asla doldurulamadı ve doldurulamayacak pic.twitter.com/67yWfo8vZo
— b (@Beriltonia) April 9, 2025
Sonlarına benzer inş. sonun.sen ve kumaş olduğun kişi
ikisi de çok ikonik karakterlerdi hakları yendi, yerleri asla doldurulamadı ve doldurulamayacak pic.twitter.com/67yWfo8vZo
— b (@Beriltonia) April 9, 2025
sanmam apolara düşkün olan sensin senin sonun benzeyebilirSonlarına benzer inş. sonun.![]()
Senin hayal aleminde öyle.sanmam apolara düşkün olan sensin senin sonun benzeyebilir![]()
Apolar ne lasanmam apolara düşkün olan sensin senin sonun benzeyebilir![]()
Ve aynısı olduIşıl tarafından öldürülür kesin.
Aşk ve Mavi’yi anımsayan bir senaryo bekliyorum![]()
Ve aynısı oldu
İki taraftada evin hanımı zehirlenerek öldürüldü. Öldüren sonra evin hanımı oluyor. Bakalım bu kısım olacak mı.
Bari ölüm şeklini benzer yapmasalardı
Aşk ve Mavi’yi taklit etmişler @Yakamoz-Asi @Bully @serhatt @xemrexxx @ozmoturk
Refika’da aniden diziden ayrılmıştı
Yasak Elma - Halit gibi merdivenden atmadılar hiç değilseVe aynısı oldu
İki taraftada evin hanımı zehirlenerek öldürüldü. Öldüren sonra evin hanımı oluyor. Bakalım bu kısım olacak mı.
Bari ölüm şeklini benzer yapmasalardı
Aşk ve Mavi’yi taklit etmişler @Yakamoz-Asi @Bully @serhatt @xemrexxx @ozmoturk
Refika’da aniden diziden ayrılmıştı
Apo’nun gidişi öyle olacaktır büyük ihtimalleYasak Elma - Halit gibi merdivenden atmadılar hiç değilse![]()