Kaya. 😅
Iyyy kasası batsın onun. .ss
Kaya. 😅
@Emre Ozansoy bacım beğeniyordu onu serhat niye burun kıvırdı kiIyyy kasası batsın onun. .ss
Tipsiz çünkü.
Muhteşem Yüzyıl da sanırım rekor, 50 Milyon küsür izlenmiş ilk bölüm.bu bir rekor olabilir mi ?
dizi daha baslamadan belirttigim yorumu hatirladim : ozan akbaba icin tutmasini istemistim.
Valla, kendi YouTube kanalında 10 yıl önce yayınlanan ilk bölümü bulup gidebilirsen 50 küsür milyon izlendiğini görebilirsin. Ancak bulmak şuan biraz zor. Muhteşem Yüzyıl Yeniden, Muhteşem Yüzyıl HD ve Muhteşem Yüzyıl 4K şeklinde farklı seneler içinde tekrar tekrar tam bölüm olacak şekilde atılmış. O yüzden bulmak biraz zor.tenten'cim , my dizisi - turu ozelinde ilk oldugundan dolayi mi bu sayi ?.
sormamin nedeni ; ben o diziyi izlemedim .
hatirladigim ,youtube dan gozlemledigim - yabanci izleyicisi fazla gibi .
dolayisiyla tahminim , 50 m - dunya geneli youtube sayisi dir . 🙄
Çıktı ama pek bişey anlaşılmadı. Umarım Cihan Alya'nın gözü önünde Uğur'u öldürmez
Dizide ozan oğlan gerçekte Berk oğlan sen de kudurTipsiz çünkü.![]()
Çirkin şansı.Dizide ozan oğlan gerçekte Berk oğlan sen de kudur
şöyle ilişki yapıp piyasadan ayrılmak pic.twitter.com/MMdl3jm6Bb
— aksi işte°★ (@sizdenbiriyim05) March 30, 2025
öyle olsa sen tr de kıvançla yurtdışında 365 gündeki herifle gezerdinÇirkin şansı.![]()
Kız ben dünya güzeli olduğum için gezemiyom işte.öyle olsa sen tr de kıvançla yurtdışında 365 gündeki herifle gezerdin![]()
Bütün diziler bayram arası sonrası reytingleri yükseltir.20. Bölüm 2. Fragmanı
Öyle Bir Geçer Zaman Ki Osman’ın denize düşme sahnesi misali yeni bir reyting rekoru gelebilirBütün diziler bayram arası sonrası reytingleri yükseltir.
Ama Uzak Şehir son sezonların TOTAL rekorunu kırabilir. Şu çekim açıları, oyunculuklar... mükemmel.
Ya nedense 17 garanti diyorum 😂Öyle Bir Geçer Zaman Ki Osman’ın denize düşme sahnesi misali yeni bir reyting rekoru gelebilirHedef 17
![]()