Fenerbahçe maçları reyting ediyorDizilerin olmaması sebebiyle maçın bayağı yüksek çıkmasını bekliyordum ancak bu kadar da yüksek beklemiyordum. En son Arjantin Fransa finali 20 görmüştü bana o daha saçma gelmişti o oluyorsa bu sonuçlar da çok imkansız değil
kanimca nokta atisi bir tespit olmus. bende ^benzer gorusteyim .Dizilerin olmaması sebebiyle maçın bayağı yüksek çıkmasını bekliyordum ancak bu kadar da yüksek beklemiyordum. En son Arjantin Fransa finali 20 görmüştü bana o daha saçma gelmişti o oluyorsa bu sonuçlar da çok imkansız değil
sevgili yakamoz , bu ^abooovvv^ reaksiyonun kulagimda nasil yankilandi dersen , bi an ^konusanlar programindaki benzer serzenisi hatirladimAboooovvvvv reytinge gel![]()
galatasaray maçları olmasın o galatasarayın ölüsü 8 reyting alır.Fenerbahçe maçları reyting ediyor
Türkiye futbol ülkesi bir de son yıllarda Galatasaray-Fenerbahçe rekabeti çekişmeli gidiyor onun yanında kavga vardı 16+ alacağı belliydi, futbolu takip edenlere bu reyting dediğin gibi imkansız gelmez.Dizilerin olmaması sebebiyle maçın bayağı yüksek çıkmasını bekliyordum ancak bu kadar da yüksek beklemiyordum. En son Arjantin Fransa finali 20 görmüştü bana o daha saçma gelmişti o oluyorsa bu sonuçlar da çok imkansız değil
Şimdi ben de oranlara pek inanmamaya başladım