tabi daha uzun 1,85-1,90 falan da orada ortak engelde sıkışıp kalmalarına hikmetin onu ezmesine laf ediyorDaha uzundur be? 😱
tabi daha uzun 1,85-1,90 falan da orada ortak engelde sıkışıp kalmalarına hikmetin onu ezmesine laf ediyorDaha uzundur be? 😱
Poyraz'ın Batu'ya yaptığını Hiko da buna yapıyor.tabi daha uzun 1,85-1,90 falan da orada ortak engelde sıkışıp kalmalarına hikmetin onu ezmesine laf ediyorhikmet fırsat buldu mu seninkini hep bir yerlere yapıştırıyor
![]()
poyraz hikmet kadar kuduruk değil ve o kadar şiddetli sevmiyorPoyraz'ın Batu'ya yaptığını Hiko da buna yapıyor.![]()
Hikmet tam bir dağ ay*sı.poyraz hikmet kadar kuduruk değil ve o kadar şiddetli sevmiyor![]()
Survivor 2025 AllStar - Gönüllüler yeni bölümüyle yarın akşam 20.00'de TV8'de. #Survivor2025 #Survivor #TV8 #ACUNMEDYA #AllStarTakımı #GönüllülerTakımı pic.twitter.com/BPgcb3cnAD
— Survivor Türkiye (@survivorturkiye) March 29, 2025
@serhatt hemen fizik tedavi uzmanı olarak adaya yola çıkmışYarın Akşamki Bölümün Tanıtımı
Survivor 2025 AllStar - Gönüllüler yeni bölümüyle yarın akşam 20.00'de TV8'de. #Survivor2025 #Survivor #TV8 #ACUNMEDYA #AllStarTakımı #GönüllülerTakımı pic.twitter.com/BPgcb3cnAD
— Survivor Türkiye (@survivorturkiye) March 29, 2025
Takımı sırtlamaktan fıtık oldu pic.twitter.com/3V8fmndAVP
— Simay Poyraz (@simayyBIGG) March 29, 2025
Dominikten sevgilerlee.@serhatt hemen fizik tedavi uzmanı olarak adaya yola çıkmış
Takımı sırtlamaktan fıtık oldu pic.twitter.com/3V8fmndAVP
— Simay Poyraz (@simayyBIGG) March 29, 2025
Keşke zehirli sarmaşık gitseydi .ssAsena ağladı sızladı ama elenmemeyi başardı
Tuğba’ya geçmiş olsun.
senin varlıgın yeter bebegim#poybat
— NotYourAverageGhost༗ (@vanillasbr) March 30, 2025
pic.twitter.com/fK5JlsqlLA
Zehirli sarmaşık gider mi hiç hikayesi olmayan Tuğba dururkenKeşke zehirli sarmaşık gitseydi .ss
Neyse @serhatt wefad
senin varlıgın yeter bebegim#poybat
— NotYourAverageGhost༗ (@vanillasbr) March 30, 2025
pic.twitter.com/fK5JlsqlLA
Ayol hikayesi batsın onun 🤮🤮🤮🤮Zehirli sarmaşık gider mi hiç hikayesi olmayan Tuğba dururken![]()
@serhatt ı böyle düşünen olmamış yazık beZehirli sarmaşık gider mi hiç hikayesi olmayan Tuğba dururken![]()
tatsız tutsuz keyifsiziz:(#poybat pic.twitter.com/jTDX7AGcjg
— 𝐀𝐬𝐞𝐥`ᵖᵒʸᵇᵃᵗ (@azhatecoklove) March 30, 2025
Merve'nin olaylı açıklamaları pic.twitter.com/eozRnVamOD
— 𝓗𝓮𝓶𝓭𝓮𝓶 ❦ (@1hemdm) March 30, 2025
Mıncıracak adam kalmadı tabi.@serhatt ı böyle düşünen olmamış yazık be
tatsız tutsuz keyifsiziz:(#poybat pic.twitter.com/jTDX7AGcjg
— 𝐀𝐬𝐞𝐥`ᵖᵒʸᵇᵃᵗ (@azhatecoklove) March 30, 2025
Poyraza hak verdim bu konudaMıncıracak adam kalmadı tabi.![]()
Bayılıyorum 🥵❤️🔥#BatuhanKaracakaya #survivor2025 pic.twitter.com/0pKQ44tZYQ
— Merve (@Merve_Yilmaazz) March 30, 2025
Iyyyy zevksiz. .ssPoyraza hak verdim bu konuda
Bayılıyorum 🥵❤️🔥#BatuhanKaracakaya #survivor2025 pic.twitter.com/0pKQ44tZYQ
— Merve (@Merve_Yilmaazz) March 30, 2025
Fatik seven biri başkasının sorgulayamazIyyyy zevksiz. .ss