Yıllar sonra gelmişsin nezaket gösterip mesaj atmış ve sen reaksiyon ile sepetlemeye çalışmışsın.Tepki bırakmak da bir mesajdır diye düşündüm karşı cevap bekledim belki de![]()
Biz reaksiyon bırakınca trip atıyorsun ama
Yıllar sonra gelmişsin nezaket gösterip mesaj atmış ve sen reaksiyon ile sepetlemeye çalışmışsın.Tepki bırakmak da bir mesajdır diye düşündüm karşı cevap bekledim belki de![]()
Yok 2 sene önce yazmış nerdesin diye ama yine de cevap vermek lazımdı tabiiYıllar sonra gelmişsin nezaket gösterip mesaj atmış ve sen reaksiyon ile sepetlemeye çalışmışsın.
Biz reaksiyon bırakınca trip atıyorsun ama![]()
Kafam şişti bana bir şarkı söyleyin sigara yakalım hep beraber![]()
Bunu sahurda dinlerim artık içtim bile
Cevabına laSen neye ikna olacan la![]()
@BARON疼痛 doğru mu? Ben sandım şimdi dönünce yazdında o da cevap vermedi2 seneye mi taktın cidden hadi 1.5 sene olsunEkim 2023'te yazmış
![]()
Mesajı 2023'te yazmıştım bir anda ortadan kaybolmuştu diye,adam yıllar sonra geri geldi sadece reaksiyon bıraktıYıllar sonra gelmişsin nezaket gösterip mesaj atmış ve sen reaksiyon ile sepetlemeye çalışmışsın.
Biz reaksiyon bırakınca trip atıyorsun ama![]()
Kim la ben mi?2 seneye mi taktın cidden hadi 1.5 sene olsunEkim 2023'te yazmış
![]()
Muhafazakar.Muhafazakar bir ailede mi büyüdün seküler mi? @xdragxx
Baron ulan BaronKim la ben mi?![]()
Cevap vermeyince neden tekrar yazayım benim durumum adını yazmadığım üye gibi değil ki@BARON疼痛 doğru mu? Ben sandım şimdi dönünce yazdında o da cevap vermedi![]()
Nasıl orta?Muhafazakar.
Ama ben muhafazakar değilim seküler de değilim aslında ortasında bir yerdeyim
------
Baron ulan Baron![]()
Bence senle yaptığımız muhabbetlerden dolayı tripli olduğu için sana öyle davrandı. Gelirken banada tavır yapmıştı birazMesajı 2023'te yazmıştım bir anda ortadan kaybolmuştu diye,adam yıllar sonra geri geldi sadece reaksiyon bıraktı![]()
tabii 12.Adam olmadığımız için beklediğimiz hareketler
Muhafazakar asla değilimNasıl orta?![]()
Bu konuda çok haklısın.Cevap vermeyince neden tekrar yazayım benim durumum adını yazmadığım üye gibi değil ki![]()
Anladım. İnancın var ama ibadet yok.Muhafazakar asla değilim
Sekülerin de ucu çok açık şimdi o kadar da Avrupalı değilim orta oluyor işte![]()
Allah onu bildiği gibi yapsın hayatımda ilk banımı yedirdi forumda okuyordur şimdi burayı ulan seni bir elime geçirirsemCevap vermeyince neden tekrar yazayım benim durumum adını yazmadığım üye gibi değil ki![]()
Güzel tespitAnladım. İnancın var ama ibadet yok.Alkol var ama çok değil.
![]()