buldum ben geliyoruz https://t.co/mRL55TXQOc pic.twitter.com/W1jwyjpx4V
— bk (@kisacabihtermi) March 23, 2025
11. Bölüm fragmanı nasıl olabilirdi?#ŞakirPaşaAilesi pic.twitter.com/DZ6qnKPzMj
— Sedat (@sedatwollx) March 24, 2025
bu kadının utanmazlığı, arlanmazlığı bambaşka bir seviyeye ulaştı. direnişten, eylemlerden elçisi olduğu markanın reklamını sağaltma kepazeliği şeytanın bile aklına gelmezdi, kendinle gurur duy. bunu hala takip edebilen de lütfen beni takibi bıraksın. pic.twitter.com/lSRlSWuE6G
— Erenalp Büyüktopcu (@erenalpbyktpc) March 24, 2025
ay bu sahnede gülmekten helak olmuştum pic.twitter.com/5CAYM9Tniu
— Aysil ama just Bakire||💸 (@aysellendiniz) March 25, 2025
ay ÇOK gerizekalısın 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 ÇOK GERİZEKALISIN AĞLIYORUM ÇOK GERİZEKALISIN ÇIĞLIK ATIYORUM pic.twitter.com/AnGtPq0VW1
— finduk vol.2 🍣 (@findukizm) March 25, 2025
aaaa @Angelica Bak yaşıtların hemen anlıyor olayı eeee tecrübe tabi, diğerleri de saf saf bağlantıyı kuramasın@Dosi @Zeyno @Royal_Highness @serhatt @Yakamoz-Asi @Bully @MasacRE @12.Adam @cookies @ozmoturk @Aserat
Ee boşuna saçı ağırmamış😂aaaa @Angelica Bak yaşıtların hemen anlıyor olayı eeee tecrübe tabi, diğerleri de saf saf bağlantıyı kuramasın@Dosi @Zeyno @Royal_Highness @serhatt @Yakamoz-Asi @Bully @MasacRE @12.Adam @cookies @ozmoturk @Aserat
Yeni kiracı Rozali mi? 👀#ŞakirPaşaAilesi yeni bölümüyle 6 Nisan Pazar 20.00’de NOW’da. @nowtvturkiye @medyapimresmi
— Şakir Paşa Ailesi (@sakirpasaailesi) March 26, 2025
Tüm bölümleriyle Disney+'ta yayında! @DisneyPlusTR pic.twitter.com/DrVaUoMGbQ
İşte budur. Rozali çıkmamalı diziden. Çok sevindim.12. Bölüm Fragmanı
Yeni kiracı Rozali mi? 👀#ŞakirPaşaAilesi yeni bölümüyle 6 Nisan Pazar 20.00’de NOW’da. @nowtvturkiye @medyapimresmi
meryoşum is back12. Bölüm Fragmanı
Valla anlamıṣ billa anlamıṣ![]()
Ee boşuna saçı ağırmamış😂
Aaaaaa meloş teyzenin kankasının çenesi düştü diziye erken final yaptıracak 😱 @Bully @Dosi @12.Adam @ozmoturk @Aserat @Emre Ozansoy @serhatt @Yakamoz-Asi12. Bölüm Fragmanı
Şakir paşa köşkündeki herkes şu kadın kadar akıllı olsaydı çoktan çözmüşlerdi tüm olayları pic.twitter.com/8Dq3WrkDIV
— Aysil ama just Bakire||💸 (@aysellendiniz) March 29, 2025
Kimsenin bir şey yapmasına gerek yok dizi kendiliğinden bitecek izlenmediği için.Aaaaaa meloş teyzenin kankasının çenesi düştü diziye erken final yaptıracak 😱 @Bully @Dosi @12.Adam @ozmoturk @Aserat @Emre Ozansoy @serhatt @Yakamoz-Asi
Şakir paşa köşkündeki herkes şu kadın kadar akıllı olsaydı çoktan çözmüşlerdi tüm olayları pic.twitter.com/8Dq3WrkDIV
— Aysil ama just Bakire||💸 (@aysellendiniz) March 29, 2025
Sen bit .ssKimsenin bir şey yapmasına gerek yok dizi kendiliğinden bitecek izlenmediği için.![]()
“Ne halt karıştırıyorsun sen?” 💥 #ŞakirPaşaAilesi yeni bölümüyle Pazar 20.00’de NOW’da. @nowtvturkiye @medyapimresmi
— Şakir Paşa Ailesi (@sakirpasaailesi) April 2, 2025
Tüm bölümleriyle Disney+'ta. @disneyplustr pic.twitter.com/I0wCHgfDyr