- Reaksiyon puanı
- 16,522
- Puanı
- 1,060
Yusuf sen kimsin de Batuhan'a bulaşıyorsun? Önce onun gibi cidden başarılı olmalısın ve defalarca gelmelisin yarışmaya.Bu Akşamki Bölümün Tanıtımı
Yusuf sen kimsin de Batuhan'a bulaşıyorsun? Önce onun gibi cidden başarılı olmalısın ve defalarca gelmelisin yarışmaya.Bu Akşamki Bölümün Tanıtımı
Porselen diş wefadBu Akşamki Bölümün Tanıtımı
Durumlar fena yaniyor bu oglan yanik yani![]()
Ooo Ogeday için ne dedi İsviçreli
Patlasın. .ssPorselen diş wefad
------
Ooo Ogeday için ne dedi İsviçreli![]()
Bunlar en son kulübe yapıyordu adada sevişecekler galiba akşamaPatlasın. .ss
"Batu. Sen haklısın." 😌💅🏻#poybat #survivor2025 pic.twitter.com/QlzBjrNfur
— 𝐀𝐬𝐞𝐥`ᵖᵒʸᵇᵃᵗ (@azhatecoklove) March 25, 2025
Tamam PoyBat reel pes ettim yeter artık sevişin olsun bitsin resmen gözümün önünde sevişiyorlar ya rezalet pic.twitter.com/3P5RWEqvEH
— Emoş (@emine11981) March 25, 2025
Kimselere bırakmam Poyraz'ı!!!!Bunlar en son kulübe yapıyordu adada sevişecekler galiba akşamahalktan talep var
"Batu. Sen haklısın." 😌💅🏻#poybat #survivor2025 pic.twitter.com/QlzBjrNfur
— 𝐀𝐬𝐞𝐥`ᵖᵒʸᵇᵃᵗ (@azhatecoklove) March 25, 2025
Tamam PoyBat reel pes ettim yeter artık sevişin olsun bitsin resmen gözümün önünde sevişiyorlar ya rezalet pic.twitter.com/3P5RWEqvEH
— Emoş (@emine11981) March 25, 2025
15.000 km ötede adamKimselere bırakmam Poyraz'ı!!!!
Orası bende kalsın.15.000 km ötede adamne yapabilirsin ki
![]()
dinozor gibisin erkekleri bile yenebileceğin oyunda çok zorlandım rollenmelerine girme kusucam şimdi.. pic.twitter.com/hY1zi8eOrK
— Demir (@demirikoo) March 25, 2025
Orası bende kalsın.![]()
Ayol Poyraz buna sümüğünü bile atmaz.
Şu an en çok bununla yan yana kalkan gibi kullanıyor diğerlerine karşı , koruması altına girmiş Poyraz Almeda nınAyol Poyraz buna sümüğünü bile atmaz.![]()
Yağmur sayı kaybedince pic.twitter.com/8XZeRSwCF5
— 𝓗𝓮𝓶𝓭𝓮𝓶 ❦ (@1hemdm) March 25, 2025
Poyraz ecünnüyü kullanıyordur menfaati için.Şu an en çok bununla yan yana kalkan gibi kullanıyor diğerlerine karşı , koruması altına girmiş Poyraz Almeda nın
Neyse bunlar adada ne yaşıyor zaten Gökgöz e bir can geldi son günlerde@MasacRE @Bully @Yakamoz-Asi buyrun yorumlara
hayalindeki sapık sanırımPoyraz ecünnüyü kullanıyordur menfaati için.![]()
Aynen.