2024 Büyük Final | En Favori Yabancı Şarkı (2020-2024) | Dua Lipa ft. DaBaby - Levitating vs Miley Cyrus - Flowers

Etkinliğin Kazananı Hangi Şarkı Olsun?

• Dua Lipa ft. DaBaby - Levitating

• Miley Cyrus - Flowers

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Etkinlik sahibi olarak çok hoş durmuyor böyle durumlar genelde (senin önceki mesajların karar vermeme vesile oldu diyebilirim :A)
Böyle şeyler genelde ters teper aman dikkat et :A
Kesinlikle olmamıṣ. Etkinlik sahibi azıcık tarafsız durmalı. :T: bence o yorum silinmeli. :T:
Etkinliği @dreamy'ye pasladım, çeyrek finalleri açmam ile birlikte benim konular bitti. :A

Başta öyle düşünüp kendimi tutmuştum ama sonra niye etkinliği başlatan kişiyim diye fikirlerimden sakınıyorum ki dedim. Konuları açan kişi olmam dışında sizden bir farkım yok. :A

Zaten böyle sıfır kaos, herkesin oy kullandığı şarkıyı yazıp geçtiği bir ortam olunca zevki de çıkmıyor. Zamanında @xdragxx ile Titanic vs Hababam Sınıfı ya da Yaprak Dökümü vs Geniş Aile gibi anketlerde insanları ikna etmek için saatlerce mesai, onlarca yorum yaptığımızı hatırlıyorum. Forumda nedense bu kaos ve ikna kültürü de yok oldu. :A

Etkinliği @dreamy'ye pasladım, çeyrek finalleri açmam ile birlikte benim konular bitti. :A

Başta öyle düşünüp kendimi tutmuştum ama sonra niye etkinliği başlatan kişiyim diye fikirlerimden sakınıyorum ki dedim. Konuları açan kişi olmam dışında sizden bir farkım yok. :A

Zaten böyle sıfır kaos, herkesin oy kullandığı şarkıyı yazıp geçtiği bir ortam olunca zevki de çıkmıyor. Zamanında @xdragxx ile Titanic vs Hababam Sınıfı ya da Yaprak Dökümü vs Geniş Aile gibi anketlerde insanları ikna etmek için saatlerce mesai, onlarca yorum yaptığımızı hatırlıyorum. Forumda nedense bu kaos ve ikna kültürü de yok oldu. :A
Aha @xdragxx gene karşıma çıktı. :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx

Konuları pasladın diye bizim gibi olmuş olmuyorsun. Bu arada senle aynı isme oy verdim. İnsanları etiket edip yönlendirme yapmadığın sürece sorun yok. Büyük bir mevzu değil. Sadece hoş görünmediğini söylemek istedim. Görüldüğü gibi seni eleştirmişler :A

Genel yorum konusunu açan sen olduğun için otomatikman etkinlik sahibesi olmaya devam ediyorsun :A

Konuları pasladın diye bizim gibi olmuş olmuyorsun. Bu arada senle aynı isme oy verdim. İnsanları etiket edip yönlendirme yapmadığın sürece sorun yok. Büyük bir mevzu değil. Sadece hoş görünmediğini söylemek istedim. Görüldüğü gibi seni eleştirmişler :A

Genel yorum konusunu açan sen olduğun için otomatikman etkinlik sahibesi olmaya devam ediyorsun :A

Ṣu dakikaya kadar harika yürüttü ama son dakika bozdu @phoebebuffay :A

Benim en büyük 3 favorimden ikisi birer oy ile elendi. Oylara etki edebilme kapasitem olsaydı onlara ettirirdim. :A

Kimsenin bu tür yorumlar ile oyunu değiştirdiğini sanmıyorum, biz de oy toplamak için değil sevdiğimiz değerleri savunmak hoşumuza gittiği için zevkine yapıyoruz o yorumları genelde. :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy and Dosi
Levitating için Dua Lipa'ya farklı sanatçılar tarafından defalarca kez çalıntı davası açıldığını biliyor muydunuz?

Aynı zamanda Tarkan ve Ece Seçkin'in şarkılarına da aşırı benziyor. :A Forum olarak Flowers gibi süper özgün ve kaliteli bir şarkı dururken böyle bir şarkıya şampiyonluk vermemeliyiz. :A

Gerçekten davalık şarkı olan hangisi acaba? :A

IMG_5020.jpeg