2024 Büyük Final | En Favori Yabancı Şarkı (2020-2024) | Dua Lipa ft. DaBaby - Levitating vs Miley Cyrus - Flowers

Etkinliğin Kazananı Hangi Şarkı Olsun?

• Dua Lipa ft. DaBaby - Levitating

• Miley Cyrus - Flowers

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

dreamy

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,940
Puanı
710
Fav10'un sevilen En Favori Yabancı Şarkı etkinliğimizin sonuna geldik. Toplamda 72 hit şarkının yarıştığı etkinlikte Levitating ve Flowers, büyük finale çıkmayı başaran iki şarkı oldu. Yayınlandıkları dönemde de dünyada büyük ses getiren bu iki şarkı arasından favorinizi oylamanızı bekliyoruz.

Hangi şarkı En Favori Yabancı Şarkı'nın şampiyonu olsun?

Beklediğim final oldu. Emeklerinize sağlık @phoebebuffay ve @dreamy :Z

Flowers uluslararası arenada birçok ödül aldı ve ofiste radyo dinlerken hep çalar. Dua Lipa'nın bu ṣarkısı da çok hareketli ve kendini yansıtan bir ṣarkı.

Bu tura kadar Dua Lipa'yı hep destekledim ve bu finaldede değiṣmeyecek. :Z

Levitating diyorum :Z Dua Lipa :bhr: :love1:

Dua Lipa deyince aklıma gelen yada listelerimde daha çok dönen şarkıları elendi gitti..
Onan dolayı gönül rahatlığı ile Flowers. diyorum

I'm Good :(

Neyse Levitating diyelim. :A Etkinliği kazanacak düzeyde sevdiğim bir şarkı değildi aslında ama her turda sanırım oy verdim hep daha zayıflar geldi karşısına. :A Flowers da şanslı kuralarla bugünlere geldi ama o da iyi bir şarkı tabii.

Zor bir tercih. Yorumlardan anladığım kadarı ile kazanan belli. Flowers demek geldi içimden. Belki mağdurun yanındayım :A mesajı yollayıp sonra oy vereceğim.

Levitating için Dua Lipa'ya farklı sanatçılar tarafından defalarca kez çalıntı davası açıldığını biliyor muydunuz?

Aynı zamanda Tarkan ve Ece Seçkin'in şarkılarına da aşırı benziyor. :A Forum olarak Flowers gibi süper özgün ve kaliteli bir şarkı dururken böyle bir şarkıya şampiyonluk vermemeliyiz. :A

Levitating için Dua Lipa'ya farklı sanatçılar tarafından defalarca kez çalıntı davası açıldığını biliyor muydunuz?

Aynı zamanda Tarkan ve Ece Seçkin'in şarkılarına da aşırı benziyor. :A Forum olarak Flowers gibi süper özgün ve kaliteli bir şarkı dururken böyle bir şarkıya şampiyonluk vermemeliyiz. :A

PR çalışmanı beğendim :A İnşallah halkımız gerçekleri görür ve hak eden şarkı kazanır :A

Etkinlik sahibi olarak çok hoş durmuyor böyle durumlar genelde (senin önceki mesajların karar vermeme vesile oldu diyebilirim :A)
Böyle şeyler genelde ters teper aman dikkat et :A

Etkinlik sahibi olarak çok hoş durmuyor böyle durumlar genelde (senin önceki mesajların karar vermeme vesile oldu diyebilirim :A)
Böyle şeyler genelde ters teper aman dikkat et :A

Kesinlikle olmamıṣ. Etkinlik sahibi azıcık tarafsız durmalı. :T: bence o yorum silinmeli. :T:

• Aynen
Reactions: Royal_Highness

Forum İstatistikleri

Konular
173,582
Üyeler
8,492
Son Üye
alicetinakbayrak