Buyrun Konuya Gelin Bakalım...
Öyle. @Mr.At ın profilini işgal etmek olmaz...
İlişkilerde hesabı kim öder?
Kim ödemeli..
Özlelikle bayan üyelerimizdende yorum rica ederim.
yaaaa de git...Hesabı erkek öder lamı cimi yok. Günümüz dünyasında erkeklerin biraz değil baya prensesleştiğini düşünen biriyim ben.
Yemeği erkek öder yemek sonrası kahve, tatlı gibi şeyleri de kadınlar ödeyebilir hadi arada sırada yemeği de kadın ödeyebilir de büyük çoğunlukla erkek öder yani.
Özellikle Alman hesabı bana göre rezaletten başka bir şey değil. Ben şunu yedim sen şunu yedin garson bey benden 500 alalım öbüründen de 400 alalım falan çok komik duruyor.
Feministlerin gözünde benim hayvanlıkHesabı erkek öder lamı cimi yok. Günümüz dünyasında erkeklerin biraz değil baya prensesleştiğini düşünen biriyim ben.
Yemeği erkek öder yemek sonrası kahve, tatlı gibi şeyleri de kadınlar ödeyebilir hadi arada sırada yemeği de kadın ödeyebilir de büyük çoğunlukla erkek öder yani.
Özellikle Alman hesabı bana göre rezaletten başka bir şey değil. Ben şunu yedim sen şunu yedin garson bey benden 500 alalım öbüründen de 400 alalım falan çok komik duruyor.
Ben her hesabı erkek ödesin demiyorum ki çoğunlukla erkek ödemeli diyorum.Ben hesabı erkek ödemeli kısmının tarihi öncesinde kaldığını düşünenlerdenim.
Tamam ilk buluşmada belki ama sürekli her yediğimizi,içtiğimizi. neden ben ödeyeceğim ???
------
yaaaa de git...
alman usülünün nesi komik.
hayat müşterek.. yiğitliğie. bk sürdürmemek için son kuruşa kadar harcamak..
ahhh tatlı yiyelim aşkım
ahhhhh. kahve içelim aşkım..
ahhhhh piza yiyelim aşkım
ahhhhhh. dondurma alalım aşkım...
all aşkım alll .. nererye kadar.
hahahahaBen her hesabı erkek ödesin demiyorum ki çoğunlukla erkek ödemeli diyorum.
Abi seven adam 3ün 5in hesabını yapmaz ya altı üstü yemek ödüyorsunuz ne hayat müşteriki falan bu toplara gireceksek hiç manita yapmayalım![]()
Abi alırız 3 top da oluruz 33 de alırız ben benle hesap kavgası yapan biriyle olmam istesin daha iyi boşverhahahaha
3 -5 hesabı değil ki bu..
hayat leee
oturup her buluştuğumuzda hep erkek mi ödeyecek şimdi.
manitanıda ona göre seç ..
aykutttttttttttt. 3 top dondurma alalım...![]()
erkek!Abi alırız 3 top da oluruz 33 de alırız ben benle hesap kavgası yapan biriyle olmam istesin daha iyi boşver![]()
dizimi izleyem..bu konuya gireceğim.
Abi yapmayın Allah aşkına 1 sen 1 ben de Alman usulünün farklı bir versiyonuKesinlikle haklısın Erinç abi ilk buluṣmadan sonra bence de iṣ ortak olmalı. Yada en azından bir ben öderim, bir sen ödersin olmalı. Eyvallah Alman usulü masada bunu sen yedin bunu ben yedim demeye karṣıyım. Ama 1 erkekten çıkıyorsa 1 de kadından çıkmalı. @The_Erinch
Len sende para içinde yüzüyorsun herhalde @xdragxx nereden geliyor bu bolluk.![]()
Abi yapmayın Allah aşkına 1 sen 1 ben de Alman usulünün farklı bir versiyonu3 ben 1 o falan okey de 1-1'e de karşıyım
![]()
Eeee benim de dediğim oydu zatenYahu diyelim yemeği ben ödedim, çıktık boğazda yürüyoruz kızın canı bir ṣey çekti. Benim çekmedi ama gönlü olsun diye elbet yiyeceğiz. 2000 TL yemek ödemiṣim zaten, bir zahmet tatlısını da kendisi ödesin artı bana ısmarlasın. Tutacağı en fazla 500 TLdir. 1e 1 bile değil de neyse@The_Erinch
Herkes kendi ödesin hesabınıNasılsa ileride ilişkileri evliliğe gidince kadın bunun acısını erkekten kat be kat çıkarır gerisini onlar düşünsün
![]()
![]()
Eeee benim de dediğim oydu zaten
Yemeğe çıktık yemeği ben ödedim zaten ondan sonrasında kahve ve tatlıya karışmam onu da o ısmarlar dedim![]()
Ego değil de garson bile hesabı benim önüme koyarken al hayatım sıra sende mi diyim yaniBu yoruma yorumunu içtenlikle merak ediyorum @The_Erinch
------
E tamam. Ertesi güne geçelim. Hadi ilk akṣam yemek benden tatlı ondan oldu. Ertesi sabah olayı tersten alalım. Kahvaltı ondan, tatlı ve çay benden, akṣam yemeği de bugün ondan olsun yani. Ne var bunda. Egon mu sarsılıyor ne oluyor.![]()
Ego değil de garson bile hesabı benim önüme koyarken al hayatım sıra sende mi diyim yani
Ben kendime cimri sevdiğime cömert biriyim biraz da mesele bu aslında erkek ya erkeğin bu konularda bir tık daha cömert olması gerek bence...
Abi size o şekilde mutluluklar da benlik değilHesabı isteyene verir bence. Hesabı da bir zahmet istesin.![]()