Damien Duff
Süper Favori Üye
Neden sen açmıyorsun sinir bozucu atıp kazanırdık @emreemreu3 gün içinde hem Avrupa'dan elenip, hem de lige veda ettik.![]()
Neden sen açmıyorsun sinir bozucu atıp kazanırdık @emreemreu3 gün içinde hem Avrupa'dan elenip, hem de lige veda ettik.![]()
Şampiyon oldunuz la işte BesoÇok heyecanlı bir maç oldu Galatasaray'ın işine geldi ama Galatasaray'ın kalan maçları çok zor. Havaya girmeden maçları kazanmak gerekiyor.
milli takımda penaltı kaçıran yüzünden pazartesi oynayamadık maçı O maç sabahın 5 ine kadar sürerdi Rangers maçı arada üç saat fark var iskoçya ile @xdragxxŞampiyon oldunuz la işte Beso
Fener kalan tüm maçlarını kazansa bile sizin 2 maçta takılma lüksünüz var![]()
Belli olmaz çok saçma yerlerde çok saçma puanlar kaybediyoruz.Şampiyon oldunuz la işte Beso
Fener kalan tüm maçlarını kazansa bile sizin 2 maçta takılma lüksünüz var![]()
Bırak şu totem ayaklarını yemiyorumBelli olmaz çok saçma yerlerde çok saçma puanlar kaybediyoruz.![]()
Katılıyorum. Fenerbahçe'nin bu maçı mutlaka kazanması gerekiyordu. Galatasaray, Beşiktaş veya Samsunspor ile ya da her ikisi ile berabere kalırsa o zaman rekabet yine olabilir.Fener büyük ihtimalle veda etti şampiyonluğa Galatasaray arka arkaya Beşiktaş ve Samsuna puan veya puanlar verirse tekrar şansı olabilir bu iki maçın birini kazandığı takdirde bile Galatasaray şampiyon olur diye düşünüyorum.
Haziranda mali genel kurul var fenerbahçenin temmuzda olağanüstü kongreye gidebilir çünkü ibra etmemek için hazırlık yapılıyor Benim yazarlık kursum var birde temmuzda kongre ile ulaşamam @Royal_HighnessKatılıyorum. Fenerbahçe'nin bu maçı mutlaka kazanması gerekiyordu. Galatasaray, Beşiktaş veya Samsunspor ile ya da her ikisi ile berabere kalırsa o zaman rekabet yine olabilir.