Rangers 0-2 Fenerbahçe | UEFA Avrupa Ligi - Son 16 Turu Rövanş Maçı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emreemreu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Turu hangi takım atlar?

• Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .
Okan buruk’u yenseydi Mourinho o beş penaltıyı verirdi o Norveçli hakem
Okan buruk küfür etmişti
Beşiktaş elerdl teknik direktörlü Norveçli olduğu için
Fenerbahçe Norveçlilerden çekiyor
Biraz başkanın suçuda var Norveçli Fenerbahçeliler yönetimi değiştirmek istiyor
@Yakamoz-Asi

• İlginç
Reactions: Yakamoz-Asi
Buu penaltı atışları sıralamasını Mourinho değil de oyuncular belirledi bilgisinin doğruluğu nedir? Ona göre bir şey diyeceğim.

Valla helal olsun gitti denilen tur geri geliyordu. Ben bu maçtan bir şey çıkıp yatmıştım 2. gol sesine uyanıp izlemeye döndüm. :A Penaltılara kalınca tur gitti dedim. Tarihte penaltılara kalıp tur geçtiğimiz bir şey var mı hatırlamıyorum. Türkiye kupasında falan dandik turlarda yaşanmıştır belki. :A

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Valla helal olsun gitti denilen tur geri geliyordu. Ben bu maçtan bir şey çıkıp yatmıştım 2. gol sesine uyanıp izlemeye döndüm. :A Penaltılara kalınca tur gitti dedim. Tarihte penaltılara kalıp tur geçtiğimiz bir şey var mı hatırlamıyorum. Türkiye kupasında falan dandik turlarda yaşanmıştır belki. :A
Tarihimizin en büyük başarısı penaltılarla gelmişti :A

• İlginç
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and bazinga
Tarihimizin en büyük başarısı penaltılarla gelmişti :A

Bunu ben unutmuşum tamamen ya. 17 sene geçmiş üstünden az buz değil. :A

Prime Volkan yine günündeymiş. Ne kadar yenilebilecek saçma gol varsa hepsini yiyip penaltılarda kaleci olduğunu hatırlamış. :A

• Güldürdün
Bunu ben unutmuşum tamamen ya. 17 sene geçmiş üstünden az buz değil. :A

Prime Volkan yine günündeymiş. Ne kadar yenilebilecek saçma gol varsa hepsini yiyip penaltılarda kaleci olduğunu hatırlamış. :A
Maç penaltılara kalsın uzatmalarda gol atmayalım diye dua ettim diyordu kendini affetirmek için :A
Son 2 senedir penaltılarda Livakovic olsun İrfan olsun iyiydi de atanlarda sıkıntı vardı... Penaltılarla elediğimiz takım da Uefa'nın winner takımı Sevilla bu arada 2005-2006 ve 2006-2007 şampiyonuydu adamlar biz son yıllarda looser havaya büründük iyice :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and bazinga
Sevilla/Volkan Demirel.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Maç penaltılara kalsın uzatmalarda gol atmayalım diye dua ettim diyordu kendini affetirmek için :A
Son 2 senedir penaltılarda Livakovic olsun İrfan olsun iyiydi de atanlarda sıkıntı vardı... Penaltılarla elediğimiz takım da Uefa'nın winner takımı Sevilla bu arada 2005-2006 ve 2006-2007 şampiyonuydu adamlar biz son yıllarda looser havaya büründük iyice :A
Sevilla Uefa'nın winner'ı, Şampiyonlar Ligi'nde loser onlar. Yanlışlıkla tur atlamışlar o yıl hemen elendiler akabinde bize. :A

Bir loserlık var bizde uzun zamandır ya ben küçükken de bitmeyen Türkiye Kupası geyiği vardı. Orada da penaltılarda kaybettiğimiz çok maç oluyordu. İşte bir ara Alex'li yıllarda kırılır gibi olmuş ama sonrası daha beter maalesef. :A

• Güldürdün