Rangers 0-2 Fenerbahçe | UEFA Avrupa Ligi - Son 16 Turu Rövanş Maçı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emreemreu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Turu hangi takım atlar?

• Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .
5'te sahura kalkıp, 6.30'da da işe gideceğim.
Bari değsin şu saate kadar durduğumuz. :A

• Aynen
Reactions: DarkLegenD
Butland, penaltılarda iyi bir kalecidir. İrfan Göztepe performansı yaparsa Fenerbahçe elenir. (Göztepe penaltı performansı)

Tadic bavulunu topla, git. Geçen sene de yaptın aynısını, bu sene de.
------

Hep aynı senaryo. 😡 :(

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Şanssızlık başka birşey değil.😶

Çok iyi oynayıp kaybetmek bu olsa gerek. Elinize sağlık güzel Avrupa ligi izledik. Elinize sağlık. İlk maçta diyorum ah işte o ilk maçta Kadıköyde bugünkünun 3te 1 i kadar oynasak yeterdi. Bu maç bu sonucu haketmedi.

Şu Tadic denen herif bu saatten sonra 1 dakika süre alırsa sana söverim Mourinho yeter artık. Şut çekemez, penaltı atamaz her kritik maçta 2 kilo bırakır bu nedir bizim looser adama ihtiyacımız yok momentumun içine etti ilk penaltıyı kaçırarak

• Beğendim
Bu takımı diyelim ki içten 90 milyon desteklesin. Allem eder kallem eder yinede yenilir. Bambaşka bir looserlık. Destekliyoruz kaybediyor, desteklemiyoruz kaybediyor.
Birde Allah aşkına beşinci penaltı neden Mert Hakan? Kamyon ile adamın var.

• Sinir Bozucu
Reactions: RüzgarGülü
Bu takımı diyelim ki içten 90 milyon desteklesin. Allem eder kallem eder yinede yenilir. Bambaşka bir looserlık. Destekliyoruz kaybediyor, desteklemiyoruz kaybediyor.
Birde Allah aşkına beşinci penaltı neden Mert Hakan? Kamyon ile adamın var.
Sen destekleme kardeşim zaten destekleme. Rakibi tuttuğun belli.

Yoo, sırf Okan Buruk nefretimden dolayı Fenerbahçe yensin istiyordum.
Futbol öyle birşey degil. Gelip iyi oynadığı maçta malesef destek felan dersen kafayı yerim. İzledin mi maçı 120 dk nasıl oynadık. Hakemi gördün mü mundar etti feneri, oyunu. Oyun nasıl yonetilmez gösterdi hakem. Malesef bu futbol değil hakem biçti oyunu.

• Beğendim
Bu takımın penaltıcısı yok..

Biri Ajax biri Manchester oyuncusu.. Ama Defans Djiku daha iyi penaltı attı..

Tadic geçen senede yaptı.. Gerçekten yazık oldu.....

• Beğendim
Futbol öyle birşey degil. Gelip iyi oynadığı maçta malesef destek felan dersen kafayı yerim. İzledin mi maçı 120 dk nasıl oynadık. Hakemi gördün mü mundar etti feneri, oyunu. Oyun nasıl yonetilmez gösterdi hakem. Malesef bu futbol değil hakem biçti oyunu.
120 dk izledim. Fenerbahçe gayet iyi oynadı. İlk maçta yaptığı hatanın sonucunda turu kaybetti diyorum ben. İkinci maç mükemmel oyun. Malesef diye bir kelimem yok ki yazdığım yazıda. Ben spor manyağı birisiyim. Her türlü spor dalını seyrediyorum. 2002'den beri aynı heycan ve tutku ile herşeyi seyretmeye devam ediyorum.

120 dk izledim. Fenerbahçe gayet iyi oynadı. İlk maçta yaptığı hatanın sonucunda turu kaybetti diyorum ben. İkinci maç mükemmel oyun. Malesef diye bir kelimem yok ki yazdığım yazıda. Ben spor manyağı birisiyim. Her türlü spor dalını seyrediyorum. 2002'den beri aynı heycan ve tutku ile herşeyi seyretmeye devam ediyorum.
Eline sağlık izlemissin. :)

Merte çok sinirlendim ve ilk Tadice o nasıl penaltı vurmak öyle. Takımda olmayı hak etmeyen isimler.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and TenTen
Eline sağlık izlemissin. :)

Merte çok sinirlendim ve ilk Tadice o nasıl penaltı vurmak öyle. Takımda olmayı hak etmeyen isimler.
Benim anlam veremediğim milletin Mert Hakan da görmeyip, teknik heyetin ne gördüğü? Beşinci penaltıyı kullanacak nasıl bir kudreti varda son penaltıyı kullanıyor. Penaltılarda 1 ve 5 çok önemlidir oysaki.

Benim anlam veremediğim milletin Mert Hakan da görmeyip, teknik heyetin ne gördüğü? Beşinci penaltıyı kullanacak nasıl bir kudreti varda son penaltıyı kullanıyor. Penaltılarda 1 ve 5 çok önemlidir oysaki.
Son dakikaya kadar herşeyi görüp penaltılarda goremediler. Tadic ile başlamak da dupeduz hata. Dzeko da zorla attı ama penaltı atıyor zaten Dzeko. İlginç karar aldılar orda.

• Aynen
Reactions: 12.Adam and TenTen
Son dakikaya kadar herşeyi görüp penaltılarda goremediler. Tadic ile başlamak da dupeduz hata. Dzeko da zorla attı ama penaltı atıyor zaten Dzeko. İlginç karar aldılar orda.
Fenerbahçe, Joseyi önümüzdeki senede tutmayı başarırsa bence Avrupa'da büyük bir başarı gelecek. Başarısız olmasına imkan yok. Yeter ki laylaylom'a vurmasın.

Maç uzayınca yatmaya gitmiştim. Giderken aklımdaki senaryo buna yakındı. Sabah sonucu görünce şaşırmadım. Komutan ne güzel penaltı atmış öyle. :D Fener bu maç turu geçecek oyunu oynamıştı ama ilk maçı ciddiye almamanın cezasını ödediler. Bu hafta ligde sürpriz bir kayıp da gelirse şaşırmam.

• Olmamış
Reactions: RüzgarGülü