Emre Ozansoy
Moderatör
Nedense yakında Halo'yu hapiste görürüz gibime geliyorE bu ne şimdi?Celal daha yakıp yıkacaktı.
![]()
Başkasının koynunda görmektense hapiste görmek iyidir.Nedense yakında Halo'yu hapiste görürüz gibime geliyor
Dizinin fokunu çıkardılar sanki.Nedense yakında Halo'yu hapiste görürüz gibime geliyor
O olay olalı baya oldu 😂 Komple 2. Sezon'da dizinin foku çıktı 😂Dizinin fokunu çıkardılar sanki.
Sadece yazdıkları senaryo da değil Deli Yürek-Kurtlar Vadisi-Kurtlar Vadisi Terör-Kurtlar Vadisi Pusu-EDHO... bunları yazıp da rekor kıranlar... utanmıyor musunuz Hudutsuz Sevda gibi bir dizi yazmaya 😂Başkasının koynunda görmektense hapiste görmek iyidir.![]()
Tam Total'lik tanıtım.
asiye olayının paraleli haloya olabilir bence o'da zeynep gibi suçsuz yere tutuklanabilirNedense yakında Halo'yu hapiste görürüz gibime geliyor
İşte bu ya!
2. Sezonun en iyi fragmanı @Emre Ozansoy
Esma herkesi haremine alıyor.
Müzik eklense daha iyi olabilirdi.
Yüksek ihtimalle 66. bölüm sezon finali olacak. Bu haftaki bölüm ile son 11 bölüm'e geçtik.Esma herkesi haremine alıyor.
Didem hâlâ dizide ve kaç hafta oldu bebek ile alakalı bir gelişmede yok dizide. Nasıl bir bebek bu Allah aşkına.Yüksek ihtimalle 66. bölüm sezon finali olacak. Bu haftaki bölüm ile son 11 bölüm'e geçtik.
Ayrılıklar olacağı için son 11 bölümün temposu yükselecek diye bilgi aldım. Daha fazla aksiyon sahnesi olacakmış.
Hayırlı bir şekilde 2. Sezon'u kapatma dileği ile.
@ömer karataş
Ben direk nasıl bir dizi bu diyorum son 11 bölüme güveniyorum umarım Bahadır vazgeçmez aksiyona girmekten.Didem hâlâ dizide ve kaç hafta oldu bebek ile alakalı bir gelişmede yok dizide. Nasıl bir bebek bu Allah aşkına.
aynen 9 canlı bu kadın kaan'ın intikamında ölmezsse doğurur ölür artıkDidem hâlâ dizide ve kaç hafta oldu bebek ile alakalı bir gelişmede yok dizide. Nasıl bir bebek bu Allah aşkına.
Ben direk nasıl bir dizi bu diyorum son 11 bölüme güveniyorum umarım Bahadır vazgeçmez aksiyona girmekten.
Kaan zaten ölecekmiş, Didem'e de belki o sırada bir şey olur
Tamam da kardeşim dizide aylar geçti, Gamze dahi çocuklu kadın oldu. Ama bu Didemin vücudunda bir değişim dâhi yok.aynen 9 canlı bu kadın kaan'ın intikamında ölmezsse doğurur ölür artık