Fav10 Üyeleriyle Özel Sohbetler 2025 - 5. Bölüm - Konuk: Yakamoz-Asi

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
14,950
Puanı
1,060

1740948145554.png

NOW (3).png

1- Programımın beşinci bölümüne hoş geldin. Niye süper emekli oldun forumda? Memnun musun halinden? :D
Merhaba Haluk. Öncelikle programının dönmesine sevindim, onu belirteyim. Bu tür formatları severim. Hayırlı olsun. Süper emekli olmayı ben seçmedim, forumumuzun Admini Ozan'ın bir sürprizi oldu biz eski yöneticilere. Teṣekkürlerimi iletiyorum tekrar buradan @bazinga 'ya. Emekli olmaktan gayet memnunum, yönetime dönmem için çok ısrar edildi ama reel hayattaki yoğunluğum buna müsade etmiyor. Ama gerek görmüyorum. Mevcut yönetim azaldı ama az ve öz çalıṣma ile forum aktif oluyor. Saygıdeğer Adminimiz @Dosi ilk 100 gününde tuṣlara basıyor. :A
2- Ülkemizde TV'de artık komedi dizileri neden olmuyor sence?
Komedi dizileri dijitalde daha bir tutuluyor çünkü süreleri kısa ve hikaye öz oluyor. Dizi süreleri çok uzun ve reklam politikası tam bir facia. Bu sebeple daha çok dizi harcanacaktır.
3- Sence bu zamana kadar NOW'ın ve Kanal D'nin en iyi dizisi hangileriydi? :D
En iyileri hangileriydi bilemem ama Sen Çal Kapımı ve Gaddar'ı izledim NOW'da. Kanal D'nin en iyi dizisi benim için Asi'dir. :D
4- En son sinemaya hangi film için gitmiştin?
Top Gun - Maverick için gittim. Sinemaya tek başına gitmeyi sevmediğim için son zamanlarda pek gittiğim söylenemez.
5- Korku filmleri mi yoksa komedi filmleri mi sence? :D
Korku pek tercihim değildir, Gerilim iyidir ama. Komediyi de pek tuttuğum söylenemez. Ama ikisi arasında komedi derim.
6- Hiç korku evine gittin mi? :D
Yok, gitmedim. İstemem de. :D
7- En favori üç yabancı dizin? :D
Peaky Blinders, Bodyguard ve The Night Agent.
8- En sevdiğin çorba? :D
Acılı tarhana çorbası kıṣın iyi gider.
9- Spor yapar mısın? Baklavan olsun ister misin? :D
2 haftadır spor salonuna gidiyorum, son 2 senede pek bir ṣey yapmadım spor adına. 2024 zaten tam bir facia senesiydi. Yeni yeni toparlanıyorum. Baklava olmasını kim istemez ki, bir tepsi yeriz. :A Şaka bir yana, baklavayı geçtim, göbeğim gitse yeterli. Forumun göbeklisi ile aynı kulüpteyiz. Buradan @xemrexxx 'e selam olsun. :A
10- Bir yarışmaya gideceksen olsan hangisine giderdin? :D
'Var Mısın Yok Musun?' olurdu.
11- Survivor sence bu sene neden tutmadı? :D
Survivor son senelerde ne zaman tuttu ki. :A Bence artık modası geçti, izleyici yeni formatlar görmek istiyor. Acun bu gidiṣle bir gün iflas eder. :A
12- Yapmacık insanlar hakkında düşüncen?
Bir düṣüncem yok aslında ama Allah'a yakın bana uzak olsunlar. :D
13- Hiç tarot falı baktırdın mı? :D
Yanlıṣ anlama sonucu bir kere beni götüren kiṣiyi mahçup etmemek adına baktırdım ama tutmadı hiç bir ṣeyi. İnanmıyorum zaten. Kendisi de anladı inanmadığıma, bizi kapının önüne koydu. :D
14- Kaç çocuğun olsun istiyorsun? :D
Çocuk için eṣ gerek, o da maalesef yok. Ama Allah nasip ederse 2 çocuk isterim. :)
15- Gereğinden fazla uzatılan iki Türk dizisi söyler misin bize? :D
Gereğinden fazla uzun süren dizi çok. Bu aralar ekranda olanlardan biri Yalı Çapkını'dır. Ama dediğim gibi, çoğu dizi sakız gibi uzatılıyor Türkiye'de. Yabani de galiba düṣük reytingine rağmen uzatılmıṣtı.
16- En sevdiğin dondurma markası? :D
Vallahi @The_Erinch abi sağ olsun anketini yaptık. Bence en iyi marka Magnum'dur. :D
17- Son soruya geldik. Fav10 senin olsa ilk yapacağın önemli değişiklik ne olur? :D

Ne çabuk bitti program. Davetin için tekrar teṣekkür ederim. Tüm foruma selam olsun, okudukları için teṣekkür ederim. :D Buradan ayrıca tüm foruma beni son iki senede Favori Üye'de finale getirdikleri için teṣekkür ediyorum. :bhr: Son soruyu da cevaplayayım. Forum benim olsa teknik olarak bazı ufak pürüzleri ayarlardım. Mesela mesaj kısmının sol tarafında nickimizin altına konu sayısı eklerdim, sonra o yazılar taṣıyor orada tam okunmuyor, onu ayarlardım. Ek olarak bu "Puan" yazan olaya el atar, herkese yeni puanlar dağıtırdım. Ve tabii kıṣın tekrar kar yağdırırdım. :D Tabii yönetime 2-3 aklımda olan kiṣiyi eklerdim. :A Var birkaç ṣey, değerli yöneticilere duyurulur. :D

Okuduysanız emeğe saygı için lütfen konuyu beğeniniz ve yorum yapınız. :love1:

@phoebebuffay @S.G.A.T. @xdragxx @Zeyno @HollyDemon ☾☆ @Bully @The_Erinch @Damien Duff @Royal_Highness @TenTen @Mr.At @Yakamoz-Asi @Angelica @Gerekli24 @RüzgarGülü @serhatt @Zeyno @Dosi @Gizmen @Doğan @fredbalotellifanny @

Tam Ömerlik cevaplar olmuş
Hiçbirşeye karışmayıp, herşeyden haberi olan İsviçreli tipi işte 😂😂

Olmm insannn bacaya gömdüğü frankları Alplere sakladığı viskileri, kafayı bulup çıplak karda yuvarlandığı anları sorar 😄😄😄😄😄

@RüzgarGülü @Royal_Highness

Bu formatın farklı versiyonunu benim yapmam lazım 🤭🤭🤭

Emeğine sağlık Halukcum.

bir gün daha beklesen olmaz mıydı @cokiyitvci veya 1-2 gün önce yayınlasaydın. Karambole uğrayacak bir saat seçmişsin. Yarın açılacak olan enlerde görünmeyebilir :/

@Yakamoz-Asi 100 gündü demi. Ben 90 gün diye biliyordum:A

100 gün. Bugün hesapladım 8 Nisan da doluyor. :A
------

Tam Ömerlik cevaplar olmuş
Hiçbirşeye karışmayıp, herşeyden haberi olan İsviçreli tipi işte 😂😂

Olmm insannn bacaya gömdüğü frankları Alplere sakladığı viskileri, kafayı bulup çıplak karda yuvarlandığı anları sorar 😄😄😄😄😄

@RüzgarGülü @Royal_Highness

Bu formatın farklı versiyonunu benim yapmam lazım 🤭🤭🤭

Emeğine sağlık Halukcum.

Sormadı ben ne yapayım. :A
------

Ömer abim beni yönetimde istiyormuş :A ama süper favori üye bile olamadık :F

Ne güzel kendime pay çıkardım ama :A

@cokiyitvci eline sağlık.

Kesinlikle :A
------

@cokiyitvci çok güzel program olmuş :D @Yakamoz-Asi çok güzel cevaplar vermişsin :D

Beğenmene sevindim. :Z
------

Çok güzel sohbet olmuş teşekkürler @cokiyitvci ve @Yakamoz-Asi :)

Teṣekkür ederiz :Z

Forum İstatistikleri

Konular
173,429
Üyeler
8,488
Son Üye
Dedublüman