28 Ocak 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kazanmak İçin Bir Dakika (Kanal D)

Oy: 3 13.0%
  • Keşanlı Ali Destanı (Kanal D)

Oy: 4 17.4%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

• İffet (Star)

• Bir Erkek Bir Kadın (Star)

• Yahşi Cazibe (ATV)

• Lale Devri (Fox)

Oy: 1 4.3%
  • Elde Var Hayat (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Harry Potter Melez Prens - Y.S. (TRT 1)

Oy: 5 21.7%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemedim

• Şefkat Tepe (STV)

Oy: 5 21.7%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Reytinglerde bu Cumartesi neler oldu ?

Yetenek Sizsiniz mi ? İffet mi ? Şefkat Tepe mi ? Keşanlı Ali mi ? Yahşi Cazibe mi ? Lale Devri mi ? Günün galibi hangisi oldu ?

Reytinglerle ilgili her şey sonuçlar belli olduktan sonra FavoriForumumda...

Sonuçlar belli oldu.

Yetenek Sizsiniz Türkiye iki grupta da yine açık ara zirvede.

Şefkat Tepe, oranlarında düşüş yaşasa da ikinci sırayı kimselere bırakmadı.

Lale Devri, totalde 4.sırada yerini korurken A/B'de 11.sıraya kadar geriledi.

İffet, bu hafta çıkışa geçerek iki grupta da ilk 5'e girdi.

Yahşi Cazibe, bu hafta yeniden çıkışa geçti ve A/B'de günün en çok izlenen dizisi olmayı başardı.

Keşanlı Ali Destanı, saati 1 saat ileri atılınca zirve yarışından koptu. Kanal D'nin bu hatadan dönmesi gerek! Zaten, Kazanmak İçin Bir Dakika da iyi sonuçlar alamıyor!

Bir Erkek Bir Kadın bu hafta düşüşe geçse de özellikle A/B'de iyi gitti.

Yalan Dünya'nın tekrarı A/B'de ilk 5 içinde yer almayı başardı.

ATV'deki Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap, TRT 1'deki Harry Potter: Melez Prens iyi gittiler...

Son düzenleme:
bu hafta kesinkez stvyi birinci yapar sbt :)))) ikinci acun olur.

kesanli ali duser yine. yahsi cazibede cocuklar tatil oldugu icin yukselir. ifet ve lale devri duser

SEFKAT TEPE ANKETTE NEDEN YOK ??!! ADMINE SESLENIYORUM ... Sefkatt tepeyi izledimm ama oy veremiyorm , haksizlik :(

Yalan Dünya Keşanlı'yı geçmiş, tekrarlarıyla da kendi saatinde zirvede.

SEFKAT TEPE ANKETTE NEDEN YOK ??!! ADMINE SESLENIYORUM ... Sefkatt tepeyi izledimm ama oy veremiyorm , haksizlik :(

STV dizileri bazen unutuluyor, moderatörler siteye girince ankete eklenecektir, bu arada Şefkat Tepe son 3-4 haftada şaha kalktı, bakalım nereye kadar çıkacak bu reytingler ? Şefkat Tepe birinciliği istiyor galiba :)

sonunda İffet'te bir kıpırdanma görüldü haftaya ab grubunda en çok izlenen dizi olma şansı yüksek :)

Sefkat tepesi uzdu bizi ben bu sbt bunu birinci yapar diye umuyordum :)))))) demekki gecen.haftaki sonuclar onlarida rahatsiz edip hafif duzeltmisler.

kesanli ve iffetin dusecegini uc haftadir soyluyorum. kanald yine buyuk reklam yaparak ise basladi ama yinee hayal kirikligi.. kanald yine dandik bir show programinada daha imza atti. kanald yarisma programlari icin gerekli seyi tutan yarismalara baksa anlayacak. ne zaman spor yorumcularini spiker yapsa isleri patliyor. seyirci samimiyet istiyor

yahsi cazibenin gecen hafta dususunun sebebi atv nin saatiyle oynamasiydi demistim. neyseki iki hafta ust uste ayni saate baslatti dizi toparlandi.

Son düzenleme:
Srfkat tepesi uzdu bizi ben.bu sbt birinci yapar diye umuyordum. demekki gecen.haftaki sonuclar onlarida rahatsiz edip hafig duzeltmisler.

kesanli ve iffetin dusecegini uc haftadir soyluyorum. kanald yine buyuk reklam yaparak ise basladi ama yinee hayal kirikligi.. kanald yine dandik bir show programinada daha imza atti. kanald yarisma programlari icin gerekli seyi tutan yarismalara baksa anlayacak. ne zaman spor yorumcularini spiker yapsa isleri patliyor. seyirci samimiyet istiyor

yahsi cazibenin gecen hafta dususunun sebebi atv nin saatiyle oynamasiydi demistim. neyseki iki hafta ust uste ayni saate baslatti dizi toparlandi.

ıffet artmıs

Iffet yükselmis, çok sevindim.. Çok güzel bir bölümdü ve haketti.

1 erkek 1 kadını izledim iyi oranlar almış
Lale devrinin özetinin 2 saat sürmesi dikkat çekici

[TABLE="class: cms_table_cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_cms_table_evenRow"]
[TD]9[/TD]
[TD]1 ERKEK 1 KADIN[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]23:09:50[/TD]
[TD]24:11:02[/TD]
[TD]00:47:03[/TD]
[TD]4,28[/TD]
[TD]13,74[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

süper :D

Ankete Şefkat Tepe'de eklendi..

Lale Devri'nin özeti çok çok uzun sürüyor, bence dogru degil.

Yetenek Sizsiniz Türkiye alışıldığı gibi 2. kısmıyla her iki grupta da zirvede.

Şefkat Tepe başarısını sürdürerek 2. olmayı başarmış. Ancak dizinin oranlarında düşüş söz konusu. Bu bölüm zaten diğer bölüme oranlar biraz düşük heyecanda kaldı. Ama haftaya oranlarında yükselme bekliyorum.

Lale Devri Totalde 4. olmayı başarırken, A/B'de ilk 10'a girememiş.

Yahşi Cazibe A/B'de 3. olmayı başarmış. Dizi bana göre gelecek sezon Final yapar.

İffet toparlanarak her iki grupta da ilk 5'e girmeyi başarmış.

Keşanlı Ali Destanı yükselişe geçse de oranları Kanal D ortalamasının altında.

Kazanmak İçin Bir Dakika gün değiştirmeli bence. Çünkü 20.00'da izlenecek bir program değil. Salı akşamları Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin hemen ardından yayınlanabilir ya da Cumartesi akşamları Keşanlı Ali Destanı'nın hemen ardından yayınlanabilir :)

Yalan Dünya tekrar bölümüyle A/B'de 5. olmayı başarmış.

Bir Erkek Bir Kadın A/B'de ilk 10'a girmeyi başarmış.

Keşanlı Ali Destanını ve Harry Potter Melez Prensi izledim.Harry Potter TRT ortalamasına göre iyi oranlar almış.

[TABLE="class: cms_table_cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_cms_table_evenRow"]
[TD]3[/TD]
[TD]YAHŞİ CAZİBE[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]19:58:50[/TD]
[TD]22:04:39[/TD]
[TD]01:36:10[/TD]
[TD]5,52[/TD]
[TD]16,39[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Dün baktım ki dizi bu reytingi haketti , çok iyi bir komedi dizisi şu an.