Yordu çok yordu…Aynen, ikili elemelerde her an her şey olabiliyor
Şarkılarda durumlar daha belirgin ama güzellerde değişken ve sürprizlere açık![]()
Başlıkları değişme zamanı
Son saatler ve sona ünlem koy yeterli.
Yordu çok yordu…Aynen, ikili elemelerde her an her şey olabiliyor
Şarkılarda durumlar daha belirgin ama güzellerde değişken ve sürprizlere açık![]()
Yordu vallaYordu çok yordu…
Başlıkları değişme zamanı
Son saatler ve sona ünlem koy yeterli.
En az 2 oy gelirde. Diğer tur oy kullanan 3 isim daha var. Yani en az 5 oy daha gelme potansiyeli var. Buna ek olarakta aktif olursa +1 oy dahaYordu vallaDeğiştirdim
Bir süredir hiç yeni oy gelmiyor![]()
2-3 oy garanti gibi duruyor ama beklentimiz 5-6 oy. Bu eşleşmeye rekor yakışırEn az 2 oy gelirde. Diğer tur oy kullanan 3 isim daha var. Yani en az 5 oy daha gelme potansiyeli var. Buna ek olarakta aktif olursa +1 oy daha![]()
Kısmet. Bekleyip göreceğiz2-3 oy garanti gibi duruyor ama beklentimiz 5-6 oy. Bu eşleşmeye rekor yakışır![]()
Her zaman olduğu gibi sonradan gelecek oylarNerede bu oylayacak millet yahu![]()
Daha önceleri nerdeydinMiray Daner
Konudan bağımsız rezalet iş bence Aşk 101Sonuçları merak ediyor insan
------
Miray sonradan pişman olmuş rolü reddettiğineAşk101 ile Alina'nın popülerliği daha da arttı
![]()
Biri oylar da, diğeri kaçıracak gibi evet
Rüzgargülü bildirimlerden korkup kaçmıştırBiri oylar da, diğeri kaçıracak gibi evet
Gerçi vakit var daha, son dakika oylayacaktır belki de![]()
Benim de tahminim oydu zaten ama geçen mesela sabah girip oy kullanmış
Utku beyin oyunu merak ediyorumBenim de tahminim oydu zaten ama geçen mesela sabah girip oy kullanmış
Bunu belki bilerek kaçırır![]()
Ben de merak ediyorum bakalım napacakUtku beyin oyunu merak ediyorum
Kendisi ile küsüm bu aralar o ayrı![]()
Büyük konuşma değil. Böyle şeyler dile gelince oluyor öyle nazarlıklarBen de merak ediyorum bakalım napacak
Geçen sana kıymam dedin, sonra nazar değdiBunlar hep büyük konuşmaktan
![]()
Aynen dile gelince olur, hiç şaşmazBüyük konuşma değil. Böyle şeyler dile gelince oluyor öyle nazarlıklar
Kaç kere denendi ve onaylandı![]()