Pişman ettirme insanı. Seç işteYok ayıramam vallahi.![]()
Pişman ettirme insanı. Seç işteYok ayıramam vallahi.![]()
Duru güzellik bakımından Cemre 'm - Eda'm - Miray'ım.
İşte sonunda inadını kırdıkDuru güzellik bakımından Cemre 'm - Eda'm - Miray'ım.![]()
Duru güzellik bakımından olduğu için cevapladım. Oyunculukları hepsinin çok güzel.İşte sonunda inadını kırdık![]()
Sorgu odasına hoşgeldin @cokiyitvci
Yıllar önce biten dizilerden ilk 3 favorin?
Şu an yayınlanan dizilerden ilk 3 favorin?
En sevdiğin film türü?
En sevdiğin şarkı türü?
@cokiyitvci Benim de 2 soruma tam olarak cevap vermedi, geçiştirdiEv sevdiğim şarkı türü pop.
En sevdiğim film türü dram.
İlk 2 soruya cevabım şu: NOW 'ımdaki tüm diziler kaliteliydi. Biten ve şu anki dizilerin hepsi çok kaliteli. Ayrım yapamam. Bazılarının kıymeti
maalesef bilinmedi.![]()
Ayrım yapamam.
Şu an yayında olan en sevdiğin NOW dizisi?Ayrım yapamam.Başka soruver.
![]()
Güzellik sormuştum zatenDuru güzellik bakımından olduğu için cevapladım. Oyunculukları hepsinin çok güzel.![]()
Aaaa ayıp etmiş.
Bari son senelerden diye skalayı azalt söyleAyrım yapamam.Başka soruver.
![]()
Ayrım yapamayacağım kusura bakmayın 🙏❤️Şu an yayında olan en sevdiğin NOW dizisi?
(Yine aynı tarz sordum sorry)
Çok sıkıştırdım ama söz konusu NOW oldu mu kesinlikle ayrım yapamıyorAyrım yapamayacağım kusura bakmayın 🙏❤️
Nihayet geldi farklı sorularReenkarne geçirecek olsan ve bu bir hayvan olsa hangi hayvan olsun isterdin?
Sana göre hayatın amacı nedir?@cokiyitvci
Bak bak sorulara gel @Dosi
Bak bu soruları görünce benim de aklıma bir soru geldi;Reenkarne geçirecek olsan ve bu bir hayvan olsa hangi hayvan olsun isterdin?
NOW yeni ismini NOV yapardım ❤️😃@cokiyitvci eğer sen sevdiğin kanala isim bulman için görevlendirilseydin bu isim ne olurdu?
Geleceğe gidip. Geçmiş geçmişte kalır çünkü.Bak bu soruları görünce benim de aklıma bir soru geldi;
Bir şansın olsa geçmişe gidip yaşamak mı istersin yoksa geleceğe gidip mi ?
YazÇok sıkıştırdım ama söz konusu NOW oldu mu kesinlikle ayrım yapamıyor@Dosi
Başka sorular soralım o zaman ;
Yaz tatili mi kış tatili mi?
Film izlemek mi dizi izlemek mi?
Kitap okumak mı sesli kitap dinlemek mi?
KediReenkarne geçirecek olsan ve bu bir hayvan olsa hangi hayvan olsun isterdin?
Tabii devam etmeliyiz, o kişi kendi utansın. 🙂İyilik yaptık kötülük bulduk diyelim. Hala devam mı etmeliyiz? @cokiyitvci
Ne kadar iyimsersin. Öyle cevap verdin ki herkes çizgi filmde yaşıyorTabii devam etmeliyiz, o kişi kendi utansın. 🙂
Bu soğuklar da arkadaşlarla buluşmam. Dışarı çıkma 2 3 kez. Yazın daha çok 😁Ne kadar iyimsersin. Öyle cevap verdin ki herkes çizgi filmde yaşıyor
Günde kaç kesin olarak dışarıya çıkarsın?