RTÜK'ten 'Şakir Paşa Ailesi'ne Yeni Ceza!

"Özellikle muhalif kanallar üzerinde büyük bir tahakküm kurmasıyla gündeme gelen RTÜK"

Muhalif kanallar üzerinde öyle bir tahakküm kuruyor ki Kızıl Goncalar, Kızılcık Şerbeti gibi İslam'ı başörtüsünü gericilik gibi gösterip her türlü hakaretler eden dizilere ceza gelmiyor vay be.. yetmedi bu gibi dizilerin sayısı her gün çoğalırken sinema sektörüne de taşınıyor...
Kızılcık Şerbeti ve Kızıl Goncalar'a ceza gelmiyor mu dedin?

• Beğendim
Reactions: cookies
Muhalefet mi kalmış kardeşim benim. Kendi kendilerini yiyip bitirdiler zaten RTÜK'e ne gerek var. Çok absürt düşünce afedersin.
Muhalefet kalmamış olsaydı rtük muhalefet medya ağırlıklı ceza kesmezdi. Muhalefet derken aklında sadece parti canlanıyorsa o sığ bir düşünce olur. Toplumsal muhalefet bahsettiğim şey. Neden mügeye esraya ceza kesilmiyor. Bir kaç hafta önce müge anlı da kocasını jigalo olarak başka kadınlara pazarlayan bir kadının konusu işlendi.. bu olay muhalefet kanalda olsa sadece ceza kesmezler yayından kaldırırlar programı. Bu daha absürt bence :D

Son düzenleme:
  • Harika
Muhalefet kalmamış olsaydı rtük muhalefet medya ağırlıklı ceza kesmezdi. Muhalefet derken aklında sadece parti canlanıyorsa o sığ bir düşünce olur. Toplumsal muhalefet bahsettiğim şey. Neden mügeye esraya ceza kesilmiyor. Bir kaç hafta önce müge anlı da kocasını jigalo olarak başka kadınlara pazarlayan bir kadının konusu işlendi.. bu olay muhalefet kanalda olsa sadece ceza kesmezler yayından kaldırırlar programı. Bu daha absürt bence :D
Dizi, filmlerin, programların muhalif olup olmamakla ne alakası var? Esra Erol'u, Müge Anlı'yı sadece sağcılar mı izliyormuş? Aksine muhalif olarak bildiğim insanlar daha çok izliyor. Mesela ben iktidara yakınım diye foxta iyi bulduğum bir diziyi izlemeyecek miyim? Hayır kanal listemde var ve Kötü Kan diye bir dizi vardı izledim.

• Olmamış
Dizi, filmlerin, programların muhalif olup olmamakla ne alakası var? Esra Erol'u, Müge Anlı'yı sadece sağcılar mı izliyormuş? Aksine muhalif olarak bildiğim insanlar daha çok izliyor. Mesela ben iktidara yakınım diye foxta iyi bulduğum bir diziyi izlemeyecek miyim? Hayır kanal listemde var ve Kötü Kan diye bir dizi vardı izledim.
Mesela iktidarcı Bahadır Özdener bile o kanala dizi yapıyor...

• Güldürdün
Reactions: Polat Şaşmaz
Müge ve esra hangi kanalda yayınlanıyor bir dön bak istersen. Söylediklerimi ısrarla anlamıyorsun ama durum gayet açık bence. Müge ve esrayı hangi kesimin izlediği önemli değil. Kimlere para kazandırdığı önemli. Muhalefet medyayı izleyen de bir çok sağcı var. Bu düşünceyle bir yere varamazsın.
------

Dizi mahkeme kararıyla durdurulmuş diye bir haber okudum dün akşam. Bir dizi keyfimiz var içine ettiler.

• Beğendim
Polat, Leyla, İnciden beri gelen Çakır, Meryem, Ceylanla devam eden bir türlü içini akıtamadığı 10 yıllık fantazisini tek diziye döktü reis 😀 bir an evvel bitsin de kaliteli işlerde izleyebilelim ya
Tek olsa neyse ne Raci'de işin içinde, rezil ettiler kendilerini :F

Müge ve esra hangi kanalda yayınlanıyor bir dön bak istersen. Söylediklerimi ısrarla anlamıyorsun ama durum gayet açık bence. Müge ve esrayı hangi kesimin izlediği önemli değil. Kimlere para kazandırdığı önemli. Muhalefet medyayı izleyen de bir çok sağcı var. Bu düşünceyle bir yere varamazsın.
------

Dizi mahkeme kararıyla durdurulmuş diye bir haber okudum dün akşam. Bir dizi keyfimiz var içine ettiler.
Mahkeme kararında bu Şakir Paşanın torunlarının şikayeti varmış diye gördüm ben

• Beğendim
Reactions: Gizmen and cookies
Mahkeme kararında bu Şakir Paşanın torunlarının şikayeti varmış diye gördüm ben
Öyle söyleniyor ama ailenin bir kısmı da dizi devam etsin diyor. Anladığım kadarıyla ailenin bir kısmı torunlarının torunları vs para koparmak için diziye dava açıyor sürekli. Çünkü kitabı basılırken bu olaylar sorun olmamış da şimdi mi mesele edildi çok saçma yani.

Forum İstatistikleri

Konular
173,297
Üyeler
8,487
Son Üye
alius