Diğer adayları görmedim ama fena değilmiṣ![]()
Estetikli felan diye okudum bayağı araştırdım. Güzel güzel tabiki de doğal mi tartışılır
------
Göründüğü kadar böyle ayrıca diğer resimler incele bakalım haketmis mi
Kainat güzeli olmuş güzel güzel de estetikller nerede bunun uzmanı yok mu forumdaYani estetik yoksa güzel hatun![]()
Kainat güzeli olmuş güzel güzel de estetikller nerede bunun uzmanı yok mu forumda![]()
Güzel kız tabiki ama orda İsviçreli var o daha güzel duruyor çoklu resimde ama @Yakamoz-Asi farketmemis yaşlanmışGüzel kız açıkçası 😎😎😎 İskandinav bölgesi ile Baltık bölgesi dünyamıza güzellikler katmaya devam ediyor canım 🫢🫢🫢
Martini içerken 3 den fazla zeytin koyuyor hep ondan 😄🤣😄Güzel kız tabiki ama orda İsviçreli var o daha güzel duruyor çoklu resimde ama @Yakamoz-Asi farketmemis yaşlanmış![]()
Frank felan deyince @Yakamoz-Asi nin bize anlattığı hikayeMartini içerken 3 den fazla zeytin koyuyor hep ondan 😄🤣😄
En son franklarını karın altına gömecekti naptı acaba 😆😆😆 @Yakamoz-Asi
Güzel kız tabiki ama orda İsviçreli var o daha güzel duruyor çoklu resimde ama @Yakamoz-Asi farketmemis yaşlanmış![]()
Bence 1. Den daha güzel
Bence 1. Den daha güzel![]()
Evet bu güzel yine de favorim sağdan üçüncü büyük resimdeki İsviçreliBu mu @RüzgarGülü birinci fena değil ama sanki daha iyileri olurmuş gibi
Yeni keşfet gibi ya orası bir kışi bulsak gerçek güzel kafi 😀