istanbulun en yüksek tepesi var mahallemde, püfür püfür havası 3 yanı orman kudurSen kendi mahallene bak ayol hoşt.![]()
istanbulun en yüksek tepesi var mahallemde, püfür püfür havası 3 yanı orman kudurSen kendi mahallene bak ayol hoşt.![]()
Neymiş o tepe?istanbulun en yüksek tepesi var mahallemde, püfür püfür havası 3 yanı orman kudur![]()
Seninkinin yanında hiçbir şey.cahil.sss
Hoşt be. .ss
Ablan memeseverdi herkes bilirHoşt be. .ss
Biliyoruz bize bilmediğimiz bir şey söyle.Ablan memeseverdi herkes bilir![]()
GeberBiliyoruz bize bilmediğimiz bir şey söyle.![]()
Ben düşen bir hanzo görüyorum ama sen bilirsin.
Ben düşen bir hanzo görüyorum ama sen bilirsin.![]()
Hahah güzel ironi
İroni yapmadım kiHahah güzel ironi![]()
Biliyoruz bize bilmediğimiz bir şey söyle.![]()
Serhat’u da kandırabilirmiş 😂😂Bu tür hanzolar gidip 777 tane gül veriyor diye bizim verecegimiz ama veremedigimiz 1 gül bile degersiz oluyor, bu tür hanzolari en icten dileklerim ile kiniyorum.![]()
Sabancılar ablama sıponsır oldu galiba.![]()
Rutubet sevmem. REZİL SANA BENZER.![]()
Bu tür hanzolar gidip 777 tane gül veriyor diye bizim verecegimiz ama veremedigimiz 1 gül bile degersiz oluyor, bu tür hanzolari en icten dileklerim ile kiniyorum.![]()
Burak deniz oğlanı övücem diye cümle aleme malamat oldu yani @serhatt ile @Emre Ozansoy da kuduruyor ama forumda yani gidip de Twitter’da 100 bin kişiyle paylaşmıyorlar :Değerli
Bir kaç haftadır alıntılar karşıma çıkıyor. Bu diziden dolayı büyük tepki var Denize. Deniz de kullanıyor galiba bu durumu giderek dozu arttırıyor akıllı adamBurak deniz oğlanı övücem diye cümle aleme malamat oldu yani @serhatt ile @Emre Ozansoy da kuduruyor ama forumda yani gidip de Twitter’da 100 bin kişiyle paylaşmıyorlar :@Angelica @Dosi @The_Erinch @S.G.A.T. @Mr.At @MasacRE @Bully @Yakamoz-Asi @offensive @ozmoturk @Aserat @mrt-06 Ekli dosyayı görüntüle 133343