Bugün bir çok şey ile boğuştum. Bir sürü havadis öğrendim. Bazıları moral bozdu.Olur ben etiketlerim sen dinlenme moduna devam
İnşallah bu tuhaflık son bulur ve normale dönersin![]()
Saatlerdir yerimden kalkmadım. Telefonu bile şarja takmaya üşeniyorum
Bugün bir çok şey ile boğuştum. Bir sürü havadis öğrendim. Bazıları moral bozdu.Olur ben etiketlerim sen dinlenme moduna devam
İnşallah bu tuhaflık son bulur ve normale dönersin![]()
Geçecek inşallah bu kötü dönemler.Bugün bir çok şey ile boğuştum. Bir sürü havadis öğrendim. Bazıları moral bozdu.
Saatlerdir yerimden kalkmadım. Telefonu bile şarja takmaya üşeniyorumkapanır elbet bir ara. 1 şarj nede olsa
![]()
Uzun gidiyor baya test etmiştim ama 5 dakikaya bitmezse artık ayaklanıp biraz hareket zamanıGeçecek inşallah bu kötü dönemler.
Üşengeçlik moduna geçmişsin maşallah1 şarjın da 1 saattir bitmiyor
Bakalım ne zaman kapanacak
![]()
Aynen sen test ettiğin için biliyorsundur ne kadar dayanacağını benim telefon hiç o durumlara gelmiyorUzun gidiyor baya test etmiştim ama 5 dakikaya bitmezse artık ayaklanıp biraz hareket zamanı![]()
Bazen bitirmek gerekiyormuş. Ondan dolayı dokunmadım bugün.Aynen sen test ettiğin için biliyorsundur ne kadar dayanacağını benim telefon hiç o durumlara gelmiyor
Aynen bitir artık üşengeçliği, tempo şart![]()
Ben bitiremiyorum maalesefBazen bitirmek gerekiyormuş. Ondan dolayı dokunmadım bugün.
Çok hızlı şarj oluyor. 1 saat sonra elime alsam 100 olmuş olur nerdeyse![]()
Ben bitiremiyorum maalesef
1 saatte oluyor mu o kadar benim de hızlı şarj ama 2 saati bulur herhalde
%70'de taktığımda 1 saat, 50'de 1 saat 15 dk, 30'da taktığımda 1 buçuk saatte doluyor benim![]()
Şarjdayken kullanmak da pek denediğim bir şey değil100 olmasada rahat 80 geçiyor.
Şarjda iken kullanınca daha hızlı şarj oluyor
Bu mesajı yazarken kapandı şarja taktım ışığı yanıp elime alana kadar 4 olmuştu3 dakikada 8 oldu
Neyse biraz etrafı toparlayayım. 40 küsür bulur ben gelene kadar![]()
Uçak modunu deneyeyim bir dahaki sefereŞarjdayken kullanmak da pek denediğim bir şey değilUçak modunda da daha hızlı şarj oluyor.
Sen gerçi 100'e kadar doldurmuyorsun dimi, 80'de bırakıyorsunBen 100'e kadar doldururum.
Toparla bakalım etrafı. Ben de herhalde uyumuş olurum sen gelene kadar![]()
Ya iki isim hakkım vardı zaten birinin ilk tur elenmesini kesinlikle istememEşitlik olursa birlikte üst tura çıkacaklar
Melisa’yı ben de oylamak istedim ama olmadı. İnşallah elenmez.
Şimdi daha bi kötü oldum oylayamadığım için, inşallah tur atlar :/Ya iki isim hakkım vardı zaten birinin ilk tur elenmesini kesinlikle istemem![]()
Dene bakalım uçak modunuUçak modunu deneyeyim bir dahaki sefere
80 olmadan çıkarmak doğru değil ama.
Neyse dediğim gibi olmuş ama kullanmayacağım. Dolsun sonra alırım
Ekli dosyayı görüntüle 133225
Edit: bu mesajdan 35 dakika sonrası çıkardım. 90 olmuş![]()
Burda eşitlik durumu yokmuş o yüzden bir şey demeyeceğimHİÇBİRİ.
Oy verebileceğim güzellikte kimse de yoktu.Burda eşitlik durumu yokmuş o yüzden bir şey demeyeceğim![]()