2025 1.Tur | En Favori Güzel - 1.Grup

Hangi 5 güzel üst tura yükselsin?

• Afra Saraçoğlu

• Elif Doğan

• Ecem Sena Bayır

• Farah Zeynep Abdullah

• Gökçe Bahadır

• Esra Bilgiç

• Burçin Terzioğlu

• Özge Özpirinçci

• Elçin Sangu

• Şafak Pekdemir

• Tuvana Türkay

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
122,481
Puanı
1,060

Bu yıl altıncısı düzenlenen En Favori Güzel etkinliğinde ilk tur başlıyor :Z

Son senelerin popüler olan dizi, sinema, müzik ve yarışmalarda boy gösteren ekran güzellerini sizin önerileriniz ile belirledik ve sizlerin oyları ile en güzelini seçeceğiz.

Ankette yer alan hangi 5 güzel bir üst tura yükselsin?

Not: yüzü belli olan son paylaşımları alınmıştır

Afra Saraçoğlu

Elif Doğan

Ecem Sena Bayır

Farah Zeynep Abdullah

Gökçe Bahadır

Esra Bilgiç

Burçin Terzioğlu

Özge Özprinçci

Elçin Sangu

Şafak Pekdemir

Tuvana Türkay

Kısaca kurallar:

İlk turda eşitlik durumunda ikiside bir üst tura çıkacaktır. İleriki turlarda duello yolu ile üst tura çıkanı belirleyeceğiz. Etkinlik sırasında üye olan ve devamlılığı olmayan üyelerin oyları sayılmayacaktır.[/SPOILER]
------

@Bully , @MasacRE , @Angelica , @Zeyno , @Aserat, @12.Adam , @mesmeso , , @The_Erinch , @mrt-06, @bazinga , @BARON疼痛 , @batuhankaralar , @Emre Ozansoy , @dreamy , @Felon , @Gizmen , @Hazem , @TenTen , @kerem , @offensive , @ömer karataş , @ozmoturk , @phoebebuffay , @Damien Duff , @-potterhead- , @S.G.A.T. , @soo , @tolgab , @Turkuazz , @xemrexxx , @NES , @RüzgarGülü , @cokiyitvci , @fredbalotellifanny , @BesaleT , @Royal_Highness , @tekin , @Alemdar , @EmreCan , @HollyDemon ☾☆, @hasanca , @ahmetbey , @BerzzAnn , @tifosi12345 , @Doğan , @xdragxx , @Gerekli24 ,
@STAR

Son düzenleme:
Demi. Altı üstü 5 konu :A
Ben şimdi yemek falan yiyeyim. Konular sana emanet. Benden bu kadar. Ben sonra oylamalar yaparım.
Aynen öyle :A

Tamamdır. Ben de biraz oy kullanıp yemek yiyeyim :A Bi ara buluşuruz inşallah ortak saatlerde :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Afra Saraçoğlu
Farah Zeynep Abdullah
Esra Bilgiç
Burçin Terzioğlu
Elçin Sangu

Afra Saraçoğlu
Farah Zeynep Abdullah (milli konularda olan duruşundan dolayı)
Elçin Sangu
Tuvana Türkay