Eski milli futbolcu Oğuz Çetin, beyninde pıhtı atması sonucu yoğun bakıma kaldırıldı. pic.twitter.com/jsuPnQsAGw
— Boşuna Tıklama (@bosunatiklama) February 11, 2025
Eski milli futbolcu Oğuz Çetin, beyninde pıhtı atması sonucu yoğun bakıma kaldırıldı. pic.twitter.com/jsuPnQsAGw
— Boşuna Tıklama (@bosunatiklama) February 11, 2025
https://t.co/DiGYxcbIwy
— Mehmet Fatih KACIR (@mfatihkacir) February 11, 2025
Merkez Bankası ve diğer ilgili kamu kurumlarının araştırmaları için TÜBİTAK eliyle yürüttüğümüz çalışmanın ürünü olan internet sitesini tüm vatandaşlarımızın istifadesine ve erişimine açtık.
Böylelikle herkes, zincir market şubelerindeki 50 bine yakın… pic.twitter.com/P3WOPKqv19
Akakçe mantığı bir uygulama olmuş ama sıkıntıları var fiyatlar tutmadığını söylüyorlar.Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır:
https://t.co/DiGYxcbIwy
— Mehmet Fatih KACIR (@mfatihkacir) February 11, 2025
Merkez Bankası ve diğer ilgili kamu kurumlarının araştırmaları için TÜBİTAK eliyle yürüttüğümüz çalışmanın ürünü olan internet sitesini tüm vatandaşlarımızın istifadesine ve erişimine açtık.
Böylelikle herkes, zincir market şubelerindeki 50 bine yakın… pic.twitter.com/P3WOPKqv19
Az önce siteye ilk kez girdim ve deneme amaçlı "yerli muz" yazdım. Sadece Şok ve Bim'deki yerli muz fiyatları çıktı. 2 market karşılaştırma için az.Akakçe mantığı bir uygulama olmuş ama sıkıntıları var fiyatlar tutmadığını söylüyorlar.
İran’daki Hürmüz Adası, toprağındaki yüksek demir oksit içeriği nedeniyle yoğun yağış sonrası kırmızıya büründü. pic.twitter.com/eKFkvKo3W7
— Pusholder (@pusholder) February 12, 2025
İzmir'de yaklaşık 3 yıldır kimsenin ziyaret etmediği 87 yaşındaki kadının evinde kemikleri bulundu.
— 🎙 Muhbir (@ajans_muhbir) February 12, 2025
Yaşlı kadının yıllar önce öldüğü ve kimsenin fark etmediği anlaşıldı. pic.twitter.com/NCsK3sQOSN
Yalan ayol kokudan duramazlar mümkün değil böyle bir şey.İzmir'de yaklaşık 3 yıldır kimsenin ziyaret etmediği 87 yaşındaki kadının evinde kemikleri bulundu.
— 🎙 Muhbir (@ajans_muhbir) February 12, 2025
Yaşlı kadının yıllar önce öldüğü ve kimsenin fark etmediği anlaşıldı. pic.twitter.com/NCsK3sQOSN
Yalan değil. Apartmanın en üst katında oturuyormuş. Muhtemelen yazın öldüğü için evdeki pencereler hep açıkmış bugün polisler çilingirle eve girdiklerinde.Yalan ayol kokudan duramazlar mümkün değil böyle bir şey.
Bilecik’te sokakta yürüyen bir kadını bıçaklayan saldırganın ifadesi ‘Pes’ dedirtti!
— Onedio (@onediocom) February 12, 2025
“Kış geldi, cezaevine girmem lazımdı” pic.twitter.com/2YZVzjNcYE
Erzurum'da açık havada içmek istediği kola anında donan vatandaş:
"Ben bunu nasıl içeyim? Kaşık lazım."pic.twitter.com/8fMfM8ZhX8
Kola içmek için mükemmel zamanErzurum'da açık havada içmek istediği kola anında donan vatandaş:
"Ben bunu nasıl içeyim? Kaşık lazım."pic.twitter.com/8fMfM8ZhX8
İstanbul'da özel bir hastanede, muhasebecinin kalp krizi geçiren bir hastayla ameliyat masasında 'stent' pazarlığı yaptığı görüntülere ilişkin soruşturma başlatıldı. pic.twitter.com/9xthQkxLZA
— Pusholder (@pusholder) February 13, 2025
İstanbul'da özel bir hastanede, muhasebecinin kalp krizi geçiren bir hastayla ameliyat masasında 'stent' pazarlığı yaptığı görüntülere ilişkin soruşturma başlatıldı. pic.twitter.com/9xthQkxLZA
Almanya’nın Münih kentinde aracıyla kalabalığa dalarak en az 20 kişinin yaralanmasına neden olan sürücünün, 24 yaşında bir Afganistan vatandaşı olduğu öğrenildi.
— Onedio (@onediocom) February 13, 2025
📌 Bavyera Başbakanı Söder, olayı “saldırı” olarak niteledi. https://t.co/sYJMXIPXKC pic.twitter.com/dJBDWRMYsy
Almanya’nın Münih kentinde aracıyla kalabalığa dalarak en az 20 kişinin yaralanmasına neden olan sürücünün, 24 yaşında bir Afganistan vatandaşı olduğu öğrenildi.
— Onedio (@onediocom) February 13, 2025
📌 Bavyera Başbakanı Söder, olayı “saldırı” olarak niteledi. https://t.co/sYJMXIPXKC pic.twitter.com/dJBDWRMYsy
Okyanusta kanoyla gezen bir kişiyi yutan balina, birkaç saniye sonra geri çıkardı.
— TRT HABER (@trthaber) February 13, 2025
📍Şili pic.twitter.com/cViAgnb4o1
Bingöl'de yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti, 30'dan fazla kişi yaralandı.
Çok şaşırdım. Böyle videolara çok denk geliyorum bu aralar internette.Okyanusta kanoyla gezen bir kişiyi yutan balina, birkaç saniye sonra geri çıkardı.
— TRT HABER (@trthaber) February 13, 2025
📍Şili pic.twitter.com/cViAgnb4o1
İstanbul'da dolunay, Çamlıca Camisi ile birlikte görüntülendi. pic.twitter.com/4PgH7g5kVa