İşine geldiği gibi konuşuyorsun.Çok uzun anlatamam![]()
Müsaitim balkondayım anlat dinliyorum.
İşine geldiği gibi konuşuyorsun.Çok uzun anlatamam![]()
Üzgünüm abla.Bak ya acıması da yok
İşine geldiği gibi konuşuyorsun.
Müsaitim balkondayım anlat dinliyorum.
Üzgünüm abla.![]()
bunlar meloş teyzemi gerçekten melek sanıyorlar ya şaşıyorum, teyzoş parlaklar için romayı yakan Neron gibi yakar herkesi
bunlar meloş teyzemi gerçekten melek sanıyorlar ya şaşıyorum, teyzoş parlaklar için romayı yakan Neron gibi yakar herkesi![]()
kızzz bak kaç kişi kaldı vadicilerden bir sen bir de işlevsiz @batuhankaralar resmen 30 kişiyi gömdünHiii neler okuyorum öyle abiii
------
Sen öyle san evden dışarı çıkmayan ben mi yapacak yahu
kızzz bak kaç kişi kaldı vadicilerden bir sen bir de işlevsiz @batuhankaralar resmen 30 kişiyi gömdün
çiğdem,destere, harun, sokak şeysi, deniz marulu, alperuz, fks14, yakup09, gözlemci vb. herkes gitti sen buradasın neden acaba bu kişileri sen yolluyor olabilir misin seni melek yüzlü şeytan![]()
@The_Erinch
bunlar meloş teyzemi gerçekten melek sanıyorlar ya şaşıyorum, teyzoş parlaklar için romayı yakan Neron gibi yakar herkesi![]()
Hiii neler okuyorum öyle abiii
------
Sen öyle san evden dışarı çıkmayan ben mi yapacak yahu
kızzz bak kaç kişi kaldı vadicilerden bir sen bir de işlevsiz @batuhankaralar resmen 30 kişiyi gömdün
çiğdem,destere, harun, sokak şeysi, deniz marulu, alperuz, fks14, yakup09, gözlemci vb. herkes gitti sen buradasın neden acaba bu kişileri sen yolluyor olabilir misin seni melek yüzlü şeytan![]()
@The_Erinch
@xemrexxx ✖️ ı İki kişi onun dahli olmadan forumdan ayrıldı. Yiyorsa bunu bil bakalım.Aaa yok artık hepsi kendi gitti ben ne yaptım bee![]()
Doğru söylüyor @xemrexxx günü bile ayağına getirtti dün artık mazbut ev kızı olacakmış hatta duyduğuma göre güncü teyzelerin bekar katalogun dan kendine Gökberk e benzeyen erkek arıyormuş bulsan kaçırcam günden topladığım dolar ve altınlarla nikahı basacam diyomuş benden duymuş olmaaaaaSen öyle san evden dışarı çıkmayan ben mi yapacak yahu
senaryo çok orjinal olmuş. burakın tecrübesi filmi için avantajkız bu filmin başrolleri serhat , @Angelica @Dosi @Zeyno olmalıydı rolleri o kadar iyi oynarlardı ki Oscar, golden globe, bafta ne varsa süpürürlerdi ödüllerde@Yakamoz-Asi @The_Erinch @Bully @RüzgarGülü
Doğru söylüyor @xemrexxx günü bile ayağına getirtti dün artık mazbut ev kızı olacakmış hatta duyduğuma göre güncü teyzelerin bekar katalogun dan kendine Gökberk e benzeyen erkek arıyormuş bulsan kaçırcam günden topladığım dolar ve altınlarla nikahı basacam diyomuş benden duymuş olmaaaaa![]()
Sensin işlevsizkızzz bak kaç kişi kaldı vadicilerden bir sen bir de işlevsiz @batuhankaralar resmen 30 kişiyi gömdün
@The_Erinch
Ya beni tanımadınız, ya da tanımamış taklidi yapıyorsunuz.bunlar meloş teyzemi gerçekten melek sanıyorlar ya şaşıyorum, teyzoş parlaklar için romayı yakan Neron gibi yakar herkesi![]()
sen pertYa beni tanımadınız, ya da tanımamış taklidi yapıyorsunuz.![]()
Dimdik ayaktayım sen pert ol inş.
çekim maliyeti 300 milyon doları geçtiği söyleniliyor. kesin zarar edecek.