2025 En Favori Güzel 2025 | Genel Yorum Konusu

Yahu şu kadının ınstagramına girin bakın öyle değil kadın algı yapılıyor kadına.

Neyse belli oldu Mineli grupta bol bol fotoğraf paylaşımı yapacağız algıları yıkmak için :A

Olurum ama çağırdığında sevmediğim isimler varsa oy kullanmam şimdiden söyleyeyim. :A
Güzel sevmeyen birisinin jüri olmasini istemiyorum malesef @Dosi .🥲 😀

Bu işlerden anlayan birisi olmalı baktığında estetik ile doğal güzel arasındaki farkı anlayabilmeli. :D

Serhat erkekleri seçer :D

• Güldürdün
Reactions: serhatt and Dosi
@Aserat @Polat Şaşmaz @batuhankaralar yok mu güzel öneriniz? :A

Kişi başı 2 tane önerebilirsiniz.
------

Etkinliğin kurucusu @BesaleT öneri yapmamış 😱 Bekliyoruz senden de...
Ben karar veremiyorum o yüzden. :F Şaka bi yana Türkçe dizi vs izlemediğimden çok yenilerden kim var tam bilemiyorum. :D

Ama illa birileri isteniyorsa yazılmamış olma ihtimallerinden bunları yazıyorum. :D

Nil Sude Albayrak
Sera Kutlubey
Mine Kılıç
Ümit Beste Kargın
Ülkü Hilal Çiftçi
Alisa Sezen Sever

• Güldürdün
Reactions: Bully
Ben karar veremiyorum o yüzden. :F Şaka bi yana Türkçe dizi vs izlemediğimden çok yenilerden kim var tam bilemiyorum. :D

Ama illa birileri isteniyorsa yazılmamış olma ihtimallerinden bunları yazıyorum. :D

Nil Sude Albayrak
Sera Kutlubey
Mine Kılıç
Ümit Beste Kargın
Ülkü Hilal Çiftçi
Alisa Sezen Sever
Aralarında 2 tane seçmen gerekiyor ve 18 yaş üstü olacağı için Ülkü liste dışı. Emin değilsen ilk 2 ismi ekleriz belirttiklerin arasında :A
Burcu Biricik
Meryem Uzerli
Burcu Biricik ile geleceğinden çok emindim :A

Aralarında 2 tane seçmen gerekiyor ve 18 yaş üstü olacağı için Ülkü liste dışı. Emin değilsen ilk 2 ismi ekleriz belirttiklerin arasında :A

Burcu Biricik ile geleceğinden çok emindim :A
Ohooo ekleyin diyonuz ekliyoruz sonra yok 2 yok 5 :D
Hangileri ekli değilse onları ekleyin işte. :F O da olmadı al ilk 2 sini. :D

• İlginç
Reactions: Dosi
@Bully @Dosi hâlâ inatla aynı şeyi yapıyorsunuz. :A
Neyi? :A
Devrim Özkan
Elçin Sangu

Bunlar da benden gelsin o zaman :A
güzel seçimler.
Ohooo ekleyin diyonuz ekliyoruz sonra yok 2 yok 5 :D
Hangileri ekli değilse onları ekleyin işte. :F O da olmadı al ilk 2 sini. :D
Konun kendisinde miktar yazıyor. Daha ilk gün senle burda yazışırken aynısını yazdım. Sende cevap verip zorlanıyorum dedin. Şimdi niye sıfırdan yazılmış gibi tepki veriyorsun :A

Seçemem aralarından anlamında dedim zaten. :T: :F :J

Ona ne şüphe.
Konuyu okumadığın belli :A
Sadece 2 öneri hakkın var. Konuda spoi kutusunda önerilenleri görebilirsin:A

Konun kendisinde miktar yazıyor. Daha ilk gün senle burda yazışırken aynısını yazdım. Sende cevap verip zorlanıyorum dedin. Şimdi niye sıfırdan yazılmış gibi tepki veriyorsun :A

O o zamandı. Her şey değişebilir bizim ülkede gündem o kadar değişiyor ki değişikliklere alıştık artık sabit olunca bi kural şaşırıyoruz. :F

• Güldürdün

Nil Sude Albayrak
Sera Kutlubey
Mine Kılıç
Ümit Beste Kargın
Ülkü Hilal Çiftçi
Alisa Sezen Sever
O piti piti yap bari :A

Hadi be Çağlar 2 isim öner bize. Başarabilirsin :A

• Güldürdün