S.G.A.T.
Emekli
bi 10 sene sonra görüşürüz kardeşimYıllardır tekim. Bir hayrını görmedim. Hayatında bir kadın olması mükemmel bir şey bence ya. Hele kafa dengi ise deyme keyfine valla.
bi 10 sene sonra görüşürüz kardeşimYıllardır tekim. Bir hayrını görmedim. Hayatında bir kadın olması mükemmel bir şey bence ya. Hele kafa dengi ise deyme keyfine valla.
42 yıldır tekim..Yıllardır tekim. Bir hayrını görmedim. Hayatında bir kadın olması mükemmel bir şey bence ya. Hele kafa dengi ise deyme keyfine valla.
Ailemden ayrı bir hayat yaşamak istiyorum. Evlilik için bir baskı yok. Ama diğer meselelerde anlaşmak zor oluyor.42 yıldır tekim..
Ailen dışında baskı yapanlar varsa umursamana değmez.
Hayat senin hayatın...
Evlendikden sonra. vıdı vıdı eşlerini çekiştiren arkadaşlarımı gördükden sonra![]()
![]()
![]()
Eğer ALLAH nasip verdiyse 62 indede karşına çıkacakdır.
Gözünü karart o zaman, ayrı eve çık. Zamanla onlarda alışıyor çünküm... Tecrübe ile sabit, üniversite kazandığımdan beri ayrı yaşıyorum. Bu bir başarı yada hüner değil ama kendi ayaklarım üzerinde durabilmemi sağladı. Ailem uzaktada olsa hissediyorum varlıklarını ama yaşamım kendime göre kuruldu.Ailemden ayrı bir hayat yaşamak istiyorum. Evlilik için bir baskı yok. Ama diğer meselelerde anlaşmak zor oluyor.![]()