Yürümek mi yoksa Yürüyen Merdiven mi ?

Haydi Bakalım Tembeller Görelim :)

• Herzaman Yürüyen Merdiven veya Asansörü Kullanırım

• Herzaman Merdivenlerden çıkarım

• Ruh halime göre değişir

• Ben Asosyalim,evden dışarı çıkmıyorum

• Sana ne :)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

The_Erinch

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
38,935
Puanı
1,060
Yani bunun tembellikle alakası yok bence. Tembellik asansör olabilir. :A Genelde bu tip yerlerde 1 değil 2 değil 3-5 kat uzun uzun merdiven çıkmak gerekiyor. Hem yorucu hem uzun süre alıyor. Genelde yürüyen merdiven kullanırım ve onun üzerinde ben de yürürüm ve daha hızlı çıkıp daha az yorulmuş olurum. :A

• Aynen
Reactions: RüzgarGülü
Yani bunun tembellikle alakası yok bence. Tembellik asansör olabilir. :A Genelde bu tip yerlerde 1 değil 2 değil 3-5 kat uzun uzun merdiven çıkmak gerekiyor. Hem yorucu hem uzun süre alıyor. Genelde yürüyen merdiven kullanırım ve onun üzerinde ben de yürürüm ve daha hızlı çıkıp daha az yorulmuş olurum. :A
Hadiiii hadiiiiiii... Tembel teneke seni 🤭🤭🤭
Metroda 333 kişi aynı anda yürüyen merdivenden çıkmaktansa ortada bomboş duran merdivenleri tercih ediyorum herzaman.

Yürüyen merdiven candır. Her zaman ilk tercihim odur :A Duruma göre merdiveni de kullanırım ama asansör son tercihim olur. İnsan sayısı çok asansöre binebilecek kişi sayısı kısıtlı olan mekanlarda asansörün yaşlı, çocuklu, sakat gibi öncelikli kişilere bırakılması gerektiğini düşünüyorum.

• Beğendim
Reactions: The_Erinch

Bu alana bir cevap yazın...