YS İyilik Perileri 18.Bölüm (Yeni Bölüm)

Damien Duff

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,402
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
İYİLİK PERİLERİ - BÖLÜM 18

Senaryo
Yazan:
(Ali Ozan Özeren)

SAHNE 1: ÇATIŞMANIN BAŞLANGICI

📍 Kasaba çıkışı - Terk edilmiş bir bina önü
(Gece. Ortalık sessizdir. Rüzgar yaprakları savurur. Jiplerin far ışıkları terk edilmiş binayı aydınlatmaktadır. Betül ve Melike panik içindedir. Emir vurulmuş, yerde kanlar içinde yatmaktadır. Ceylin başkomiser, silahını Veysel’e doğrultmuştur.)

CEYLİN

(Sert ve otoriter bir sesle)
Silahını at, Veysel! Polis! Emir’i hastaneye götürmeliyiz.

VEYSEL

(Titreyerek, panik halinde)
Ben… ben bunu yapmak zorundaydım.

(Tam bu sırada, Aşiret’in tetikçisi bir çatıdan ateş açar. Mermiler havada uçuşur. Ceylin hızla Betül ve Melike’yi yere yatırır.)

CEYLİN

Herkes yere! Ateş altında kaldık!

(Silah sesleri yankılanırken, Veysel panik içinde kaçar. Tetikçi bir araca atlayıp hızla uzaklaşır. Emir’in kan kaybı artmaktadır.)

BETÜL

(Ağlamaklı, Ceylin’e yalvararak)
Ne olur Emir’i kurtar, Ceylin!

(Ceylin, telsizini çıkarıp merkeze konuşur.)

CEYLİN

Merkeze! Hemen ambulans ve destek ekip gönderin!

(Hemen Emir’i arabaya bindirip hızla uzaklaşırlar.)

SAHNE 2: AŞİRETİN HAMLESİ

📍 Aşiret Konağı - Büyük salon
(Sadrettin Ağa, geniş bir masanın başında adamlarıyla oturmaktadır. Önünde bir kahve, gözleri öfkeyle dolar. İçeriye adamlarından biri girer.)

ADAM

Başkanım, Ceylin olay yerindeydi. Veysel de işin içine karıştı.

(Sadrettin Ağa yumruğunu masaya sertçe vurur.)

SADRETTİN AĞA

Bu kadın başımıza bela olmaya devam ediyor! Hemen Ceylin’in eski ekibinin müdürünü bulun. Onlar ona sadıktır. Onu köşeye sıkıştırmalıyız.

ADAM

Emredersiniz, başkanım.

(Adam hızla odadan çıkar. Sadrettin Ağa derin bir nefes alıp pencereden dışarı bakar.)

SADRETTİN AĞA

(Kendi kendine mırıldanır.)
Bu iş burada bitmeyecek, Ceylin...

SAHNE 3: DOSO'NUN SİHRİ VE SAHTE ÖLÜM

📍 Hastane - Adli Rapor Bölümü
(Doso, loş ışıklı bir odada tek başına durmaktadır. Önündeki masada bir dosya vardır. Ellerini dosyanın üzerine koyar ve hafifçe mırıldanır. Kağıtlardaki yazılar yavaşça değişmeye başlar.)

DOSO

(Gülümseyerek mırıldanır.)
Ölmemiş biri ölüyse, artık onu arayan da olmaz.

(Kameranın açısı değişir, Taci’nin "ölüm raporu" artık sahte bir belgeye dönüşmüştür. Ancak gerçekte Taci hayattadır ve başka bir aşiretin elindedir.)

SAHNE 4: TUTKU BİSKREM’İN TANIKLIĞI

📍 Karanlık bir sokak
(Tutku Biskrem, kapüşonunu başına geçirmiştir. Elinde bir kahve vardır. Ceylin’in ekibinden bir ajanla konuşmaktadır.)

TUTKU BİSKREM

Bu işin içinde çok büyük bir oyun var. Ceylin’in ekibini tanıyorum. Ama size söyleyebileceğim tek şey… bazı insanlar aslında öldü sanılıyor, ama hâlâ hayatta.

(Ajan, şaşkınlıkla gözlerini kısar. Bir anda uzaktan bir gölge belirir. Tutku hızla gözden kaybolur.)

SAHNE 5: İRLANDA'DAKİ LANETLİ DÜĞÜN

📍 İrlanda - Bir Türk düğünü
(Kalabalık bir düğün ortamıdır. Müzik çalar, herkes eğlenmektedir. Emir’in eski komşusu dans etmektedir. Ancak bir anda yüzü bembeyaz olur, nefesi kesilir.)

KIZ (ÖLMEDEN ÖNCE)

(Titrek bir sesle)
Beni… kurtarın…

(Bir anda yere düşer. Kalabalık panikler. Karanlık bir enerji belirir ve kızı çeker. Kamera yavaşça ruhunun karanlık tarafa götürüldüğünü gösterir.)

(Herkes çığlıklar içinde kalır.)

SAHNE 6: FATMA'NIN ALDATILMA ŞOKU

📍 Lüks bir otel odası
(Fatma, telefonu elinde tutmaktadır. Gözleri dolmuştur. Bir video izlemektedir. Videoda, Seden ve sevgilisi bir otel odasında öpüşmektedir. Ancak... bir gariplik vardır.)

FATMA

(Fısıltıyla)
Beni en iyi arkadaşımla aldattın… Sen bunu hak ettin.

(Gözlerinden yaşlar süzülür. Ama bu bir tuzaktır. Görüntüler büyüyle manipüle edilmiştir. Gerçek bambaşkadır!)

SAHNE 7: DOSO’NUN GERÇEK YÜZÜ

📍 Gizemli bir malikane
(Ayça panikle bir sandalyeye oturur. Yanında Rüzgar vardır. İkisi de şok içindedir. Çünkü Doso’nun Ayça’yı babası yaşında biriyle evlendirmek istediğini öğrenmişlerdir.)

RÜZGAR

(Öfkeli bir şekilde bağırır.)
Senin gibi biri nasıl baba olabilir?!

(Doso soğukkanlı bir gülümsemeyle onlara bakar.)

DOSO

Bazı şeyler… gelenektir.

(Ayça, nefretle ona bakar.)

SAHNE 8: GERÇEKLERİN ORTAYA ÇIKIŞI

📍 Cadı Helen’in evi
(Betül ve Melike, karanlık bir odada Helen’e bakmaktadır. Karanlık bir ışık odada yankılanır. Çünkü Helen, Taci’nin eski karısıdır ve tüm olayların başındaki isimdir.)

BETÜL

(Şok içinde)
Üvey annemiz bir cadı mıydı?! Her şey onun yüzünden mi oldu?

(Helen karanlık bir kahkaha atar.)

HELEN

Bu daha başlangıç!

(Kamera karanlığa kayar. Bölüm burada sona erer.)

18. Bölümün Sonu

@Angelica @Dosi @xemrexxx @Bully @HollyDemon ☾☆ @Gerekli24 @Royal_Highness

Son düzenleme:
Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: xemrexxx
@Bully maçtan kaynaklı mı bu ıssızlık @Bully
------

@Dosi maçlardan kurtulamıyorum Cumaya almam gerekecek gelecek bölümü

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Dosi